معرفی سایت برای به اشتراک گذاشتن فایلها برای استفاده کنندگان این تاپیک
من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:rolleye:
ضمنا باید بگم همه برنامه ها و بازیهایی که تو این تاپیک توسط خودم آپلود میشه رو شخصا امتحان کردم و مطمئنا جواب روی 3230 میدن :rolleye:
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Screen Snap- عکس گرفتن از دسکتاپ موبایل
قربانت - محبت داری
فعلا که تمها تموم شد اگه بازم تم محشری دستم رسید میذارم
اما حالا یه برنامه برای عکس گرفتن از دسک تاپ موبایل آپ کردم
البته این نسخه عربیشه
اگه باهاش مشکلی ندارین برنامه خوبیه دانلود کنین
اگه بخواید عکس با کیفیت بگیرید باید توی تنظیماتش کیفیتو تغییر بدید
بعدشم باید توجه کنید که از چه کلید هایی واسه عکس گرفتن استفاده میشه
فک میکنم بصورت پیش فرض اگه باشه (مطمئن نیستم)pen , * باشه (میتونین در قسمت 1-مفتاح الاختصار ببینین)
که اول باید برنامه اصلی رو اجرا کنین و بعد HIDE رو انتخاب کنین و اونوقت توی هر صفحه ای که
میخواید ازش عکس بگیرین اون 2 تا دگمه رو با هم فشار بدین .
:rolleye:
آموزش نصب و استفاده از منشی تلفنی
کامل ترین منشی تلفنی
نکته خیلی مهم: در پایان نصب کدی روی صفحه مونیتور گوشی ظاهر میشه که شما باید این کد رو یه جا یادداشت کنید و بعد از این که نصب تموم شد برنامه منشی تلفنی رو از منو اجرا کنین و این کد رو در قسمت رجیستر وارد کنین تا نصب برنامه کامل بشه
توجه کنین که وقتی این کد ظاهر شد به هیچ وجه هیچ دگمه ای رو فشار نمیدید وگرنه کدش میره و برنامه ناقص نصب میشه اونوقت باید از اول برنامه نصب رو تکرار کنین تا بتونین کدو یادداشت کنین
------------
طرز نصب برنامه منشی تلفنی
برای نصب برنامه ،فایل
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60. sis
را اجرا کنید و به سوالها ، به ترتیب زیر جواب بدید
yes
->continue
-> instal
-> memory card
و اگر هنگام نصب سوالی پرسید دقت کنید
yes
بزنید ،ولی اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " نو"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
applicatian maybe not compatitible ,Do you want to quite ? yes/No
یعنی ممکنه این برنامه با گوشی شما سازگار نباشه آیا شما میخواهید که از نصب خارج شوید؟ و شما باید "نو"رو انتخاب کنید وگرنه خارج میشه
---------------
انجام تنظیمات
برای تنظیمات هم باید بعد از اینکه کد رجیستر رو وارد کردین برین تو قسمت profiles آخرین گزینه یعنی respond by IVR رو اکتیو(یعنی فعال) کنید
بعد از منوی آپشن گزینه view & edit رو انتخاب کنید
در صفحه جدیدی که ظاهر میشه روی اولین گزینه اکی کنید و all callers رو انتخاب کنین ،
حالا بیاین پایین در قسمت Active IVR اکی کنین و Ex.answering machin رو انتخاب کنین ،
این قسمت تموم شدback بزنین تا برگردین همون صفحه اول منشی تلفنی ،
توی منوی آپشن settings رو پیدا کنین و اکی کنین تا باز شه ، حالا برین روی آخرین گزینه یعنی IVR Settings و اکی کنین تا بیاد ، روی اولین گزینه اکی کنین و تعیین کنین که منشی گوشی شما بعد از چند ثانیه فعال بشه ؛ من 26 ثانیه رو پیشنهاد میکنم ، به بقیه تنظیمها کاری نداشته باشید و back بزنید تا خارج شید
برای گذاشتن صدای خودتون به عنوان منشی توی صفحه اول برید توی IVR Scenarios بعد از توی 3 گزینه Ex.Answering ,machin رو انتخاب کنین
در منوی آپشن رکورد رو انتخاب کنین و صدای خودتون به عنوان منشی بذارین
تموم