برابچزی که براتون فرستادم گوش کنن: یه پیغام براتون میاد که عنوانش مجید جوادی نیا هست.ضمنا اگه یاهو میل استفاده می کنید نامه به بخشbulk نمیرود.
Printable View
برابچزی که براتون فرستادم گوش کنن: یه پیغام براتون میاد که عنوانش مجید جوادی نیا هست.ضمنا اگه یاهو میل استفاده می کنید نامه به بخشbulk نمیرود.
اگر براستی کلک و نیرنگی در کار باشه چیزی نمیگن!نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
اس ام اس کن که مجانی نیست
اگه ممکنه طریقه تست کردنتونو برام بفرستید
داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته استفاده از sms مجاني ( روزي 10 تا ) اگه اينجوري بود ميگفتند هر چقدر كه ميخواي sms بزن .
درسته.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
این هم حرف درستی هست!
اما نمیتونه دلیلی برای رایگان بودنش هم باشه!
صفحه اول سايت نوشته كاملا رايگان
مخابرات انقدر درامد داره
كه نيازي به اين كارها نداره
سلام من دنبال یک سایتی می گردم که اس ام اس رایگان باشه و شماره فرستنده پیام رو نمایش نده البته یک سایت خارجی بود که واسه هر شماره 4 تا اس ام اس رایگان میداد ولی بعدش پولی میشه کمکم کنید ممنون
شما فقط اومدین و دوستان را گمراه کردید!!!نقل قول:
نوشته شده توسط شیدا
دوستان مطمئن باشید که 100% رایگان است و به حساب شما چیزی اضافه نمیشه
حتمآ میگید از کجا اینقدر مطمئنم!!! ----> من دوبی زندگی میکنم اینجا اول موبایل را شارژ میکنی بعد هر چی استفاده کنی ازش کم میشه...یعنی مثلآ من یک کارت را به مبلغ 40 درهم میخرم و توسط شماره ای که روی این کارت نوشته شده سیم کارتم را 40 درهم شارژ میکنم...حالا من میتونم چک کنم که چقدر پول تو موبایلم مونده...
خوب من چک کردم 5.44 درهم داشتم ... بعد شروع کردم با استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیغام فرستادم...
و بعد دوباره موبایلم را چک کردم و همون مقدار پول داشتم پس مطمئن باشید که کاملآ مجانی است...
نکته: برای موبایل من هیچ قبضی نمیاد که بگید حالا صبر کن سره ماه معلوم میشه...
برام بفرستbehzaddj222@gmail.com