استارتر تاپیک بذار خیلی رک بهت بگم شما نه تنها هنوز به بلوغ عقلی نرسیدی بلکه خیلی هم پررو هستی.من موندم دوستان دارن چیو لایک میکنن.
این آقا با ۳۰ سال سن با دوست دختر قبلیش که تقریبا هم سن خودش بوده تا حد تعیین مهریه رفته جلو و ولش کرده بعد رفته سراغ دختری که از خودش ۱۰-۱۲ سال کوچیکتره.
نقل قول:
من به این نتیجه رسیدم این دخترای کم سن و سال حداقل از نظر من زیر ۲۵_۶ سال خیلی نسل پر توقع، نترس و پرویی هستن . ذره ای نمیتونی بهشون اعتماد کنی، یهو میبرنت تو فاز احساسات از همون طرفم یکراست میبرنت واسه قربونی کردن! یکی رو با خیانت قربونی میکنن، یکی مثل من پولشو از دستش در میارن و ...
یه نگاه به خودت و رفتارت در قبال دوست دختر قبلیت بنداز بعد این حرفو بزن.ادای آدم مظلوم رو در نیار
نقل قول:
درست میگی. ای کاش بلوغ فکری رو معیار خودم قرار میدادم، ای کاش نمیگفتم این مهم نیست، اون مهم نیست...
خانواده بهت گفتن میتونی هرجور بخوای بارش بیاری و تو حرفشون رو قبول کردی بعد میای در مورد بلوغ عقلی حرف میزنی؟؟؟
نقل قول:
اصلا سن کم بدرد ازدواج نمیخوره، تو رفقام هستن کسانی که خانمشون سنش فرضا ۲۴ سالشه و یه خونواده رو قشنگ بهم ریخته ، مدیریت اقتصادی نداره، تو فکر دوست پسرای قبلیشه و ... کاش چنین زنگ خطرایی رو همه جدی بگیرن .
فکر کن از ۱۲ سالگی تو رابطه بوده!
مدیریت اقتصاد نداره--> آقا تو خودت دار و ندارت رو بخاطر اندام طرف دادی رفت چی میگی
تو فکر دوست پسرای قبلیشه --> تو خودت هنوز میگی کاش با قبلی ادامه میدادم بعد میگی اون تو فکر قبلیاس؟
نقل قول:
اینکه فلانی سنش کمتره کمتر تو رابطه بوده که برعکس چشممو باز کردم میبینم از ۱۲ سالگی تو رابطن!
فکر کن از ۱۲ سالگی تو رابطه بوده
تو مگه تاریخچهی زندگیشو میدونی؟ اگه کامل شناخت داشتی چرا رفتی سراغش؟ خوبه حالا خودت هم قبلا با یه آدم رابطه داشتی همچین میگی انگار خودت چشم و گوش بسته بودی
نقل قول:
اینکه طرف رو از سن کم میاری و باب میلیت تغییر میکنه که اصلا رو دخترای امروزی جواب نمیده.
مگه داری در مورد توله سگ حرف میزنی که هرجور بخوای بارش بیاری.داری در مورد یه آدم حرف میزنی.اینو متوجه میشی؟
نقل قول:
مشکل از اینجاست که سنش کمه و پختگی عقلی نداره فکر میکنه ازدواج عروسک بازیه
آقا خودت رفتی سراغ کسی که اختلاف سن زیادی باهات داره بعد میای میگی اون فکر میکنه عروسک بازیه؟ اصلا آدم دچار پاییز میشه با حرفات
آدم واقعا سرگیجه میگیره وقتی اینهمه مظلوم نمایی و تناقض رو میبینه.برام مهم نیست از حرفام ناراحت بشی یا نشی فقط کاش دیگه پست نزنی و بری تو اتاق و به کارای زشتت فکر کنی!
نقل قول:
قانون نانوشته :
دختری که اینستاگرام دارد اهل زندگی نیست ! :biggrin::whistle::thumbsup:
فانون نانوشته:
کاربری که دو روزه عضو شده و اینطوری پست میزنه ترولی بیش نیست.