کابل ضعیف تری نداری ؟ اگه داشته باشی با همون کارت 1گیگ هم ممکنه لینک 100 مگ بگیره .راستش من نمیخام بهت زحمت بدم ولی اگه اصرار میکنم بهت برا اینه که تو اینکار حرفه ای هستی و دقیق تر از بقیه میتونی انجام بدی .نقل قول:
Printable View
کابل ضعیف تری نداری ؟ اگه داشته باشی با همون کارت 1گیگ هم ممکنه لینک 100 مگ بگیره .راستش من نمیخام بهت زحمت بدم ولی اگه اصرار میکنم بهت برا اینه که تو اینکار حرفه ای هستی و دقیق تر از بقیه میتونی انجام بدی .نقل قول:
بله با کابل ضعیف تر تست زدم 100 مگابیت نشون داد و سرعت دانلود هم زمین تا آسمون فرق داره ولی باید با یه کارت شبکه مگابیتی هم تست بکنیم چون الان هر دو پورت شبکه گیگابیتی هستن و فقط کابل ضعیف تر و مگابیتی انداختیم و سرعت دانلود هم اومد پایین اینو ما مرجع قرار بدیم با تعویض کابل به نوع بهتر در اتصال بین گیگابیتی و مگابیتی باید سرعت دانلود هم برگرده سرجاش و بهتر بشه . تا با کارت شبکه مگابیتی هم من یا دوستان تست ندن نمیشه مطمئن شد . من با ورژن 195 و مودم ایرانسل تست زدم .نقل قول:
چند تا بهت داد؟نقل قول:
5 مگابایت برثانیه با اینترنت دانلود منیجر در حالت 100 مگابیتی با کابل ضعیف و دوباره با کابل اصلی خودش تست زدم در حالت 1 گیگابیتی و 9 مگابایت بر ثانیه در اینترنت دانلود منیجر .نقل قول:
پس احتمالا از مدل مودمه يا كلا همه هواوي ها اينطورين چون من قبلا با همين كابل ضعيف و صدمگابيتي تا ٨٠ مگ و ١١ مگابايت هم تست داشتم و با كابل قوي و گيگابيتي هم همينقدر بوده رو مودم ٢١٠١ البته براي كابلاي ضعيف گفتن چون طولش كمه ميتونه تا ٣٠٠ مگ هم انتقال بده پس احتمال اينكه كم شدن سرعت به خاطر كابل باشه خيلي كمهنقل قول:
1 - بله مودم b612 مبین ورژن 197 و لاک ( TD )نقل قول:
2 - اسپید تست
3 - 1 کارت شبکه ( به صورت دستی سویچ کردم رو حالت مگابیتی )
کابل شبکه اگه چهار رشته اش بیشتر وصل نباشه بیشتر از 100 مگابیت نمیتونه انتقال بده اما اگه هشت تا رشته اون وصل باشه و هر دو پورت گیگابیتی باشن، سرعت میشه یک گیگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چه جوري از چهار رشته اي كه مخصوص برق هستن ديتا رد ميشه؟نقل قول:
سلام حسین جان چند ماهی هس نیستی ؟؟؟نقل قول:
نظری به حال ما کن!!!؟؟