از بچه ها کسی به یه هم وطن کمک نمیکنه
هموطن:10:
Printable View
از بچه ها کسی به یه هم وطن کمک نمیکنه
هموطن:10:
سلام
مشکلت چیه ...بیشتر توضیح بده
مرسی bayern
من تو قسمت کارخانه خوک گیر کردم
الان من یه در آجری میبینم که کنارش یه مربع مانندیه که میگه باید کارت بزنیم همونجا که یه دستگاه است که روشنش میکنیم سرو صدا تولید میکنه
والان نمیدونم با اون یخای تو کامییون چیکار کنم
اگه نوشته هام مفهوم نبود بگی عکس بازیرو میزارم ممنون میشم که کمک کنی
عزيز من دري كه در بالاي سيم برقها قرار دارد سمت راست آن در گوشه بالا بر روي چوبها قدم بزن . يكي از تخته ها شكسته كه البته نميبيني . با چند بار قدم زدن بر روي آن از بالا ميافتي طبقه پايين . prince persia
prince persia عزیز ممنون
اما من دری که بالای سیم برقها تو کارخانه باشه نمی بینم و چوبی که روی ان راه برم لطفا راهنمایی کنید دیگه دارم از دست بازی خسته میشم
سلام saeed_td67نقل قول:
تو باید از روی اون لیفتراک بری بالا و اون چوب سوخته رو بزاری دمه پنجره و یخ رو روی اون بزار تا چوب شروع به دود کردن بکنه تا اون مردها از اتاق برن بیرون و تو بتونی بری تو اتاق ...
اگر اون کارت رو میخواهی باید بعد از اینکه رفتی تو اتاق و اون کمد رو هل دادی به بیرون بیا وسایل داخل اونرو بردار و بعد از این برو اونجایی که یک گاو روی اون چنگک ها هستش ... دستگاه رو کار بیانداز و بعد میبینی که یک مرد به اون اویزونه که کشته شده اونو بگرد و کارت رو بردار و در و باز کن
سوال داشتی بپرس:27:
هیچی نمیگم جز اینکه بگم دمت گرم بایرن جان
اما یه مشکل جدید تو قسمت موزه وقتی مامور اولی رو با نشون دادن کارت رد می کنم میرم داخل مامور دومی نمیزاره هر کار هم میکنم دختره بره با ماموری که داره راه میره حرف بزنه هواسش رو پرت کنه نمیره نمیدونم چطوری اونو بفرستم پیش ماموره :11:
سلامنقل قول:
اگر منظورت مرحله TOPKAPI هست
که اول قسمت ورودی یک مامور کارت میخوای که یک کار Fake نشون میدی
بعد که وارد شدی باید با مامور سمت چپ توی مسیر اصلی ایستاده صحبت کنی
البته یک باز رد میشی از کنارش که اجازه نمیده بعد
بعد از انا ماریا میخوای که حواش رو پرت کنه . بعد هم از کنارش میری به سمت بالا تا به یک داربست برسی و بعد هم ازش بالا میری و ....
End Boy ازت ممنونم اما من هر کار ی میکنم این دختره نمی ره با اون یارو کا سمت چپ وایساده حرف بزنه لطفا با جزئیاتش بگو خودم تا تو جوابمو بدی سعی خودم و میکنم مرسی
من هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسهنقل قول:
فقط یادمه باید با مامور سمت چپ صحبت کنی که اجازه ورود نمیده
بعد هم باید با انا ماریا صحبت کنی تا سرگرمش کن و تو از اونجا بگذری
یک مامور هم روبه رو هست فکر می کنم با اونم صحبت کن در مورد وسایلی که داری هم با اونا صحبت کن ببین چی میشه !