حالا چون وضع اقتصاد خراب شده همه چی چند برابر شده زباله گرد زیاد شده باید نشست تا وضعیت خوب بشه؟شما که کار نمیکنی خرج مالیت از کجا در میاد پدرت که بهت کمک نمیکنه خودتم که کار نمیکنی جایی هم که کارمندی حقوق بگیری نیستی پس از کجا میاری خرج میکنی مگه چقدر پس انداز داری؟احتیاج نیست مثال بززنی کسی بخواد پول دربیاره راهش زیاده ,من سبزی فروش میشناسم که اتفاقا جوون هم هست با سبزی فروشی خونه وام دار خریده داره قسطشو میده,مرغ فروش میشناسم تازه خونه معامله کرده البته با وام و رهن ,مسافرکش میشناسم با مسافرکشی تازه عروسی کرده و خونه رهن کرده ,تو صنف شما که اکثرا من میشناسم و اتفاقا چند تا رفیقای منم هستن اکثرا وضع مالیشون خوبه ,همین حرفای شما رو بهشون زدم البته ببخشید اینو میگم اکثرا گفتن ایشون یا از این کار خسته شده یا پول زیاد از جای دیگه در میاره زده زیر دلش وگرنه همین تابستون پارسال که همه چی گرون شده بود این رفیق ما تا نیمه شب داشت کولر نصب میکرد اصلا نمیشد پیداش کرد اون یکی رفیق ما نمایندگی هیمالیا داره هم همینطور و البته میگفتن بازار تو زمستون ضعیف میشه ,برق کار آشنای خودم بهش گفتم بیا آیفون ما رو نصب کن بهم یک هفته دیگه وقت دادکه البته بعد یه هفته بازم نیومد و باهاش قهر کردم,تو لوله فاضلاب حمام ما یه چیزی گیر کرده بود لوله کش اومد تو پنج دقیقه یه فنر زد صد تومن گرفت ,تو پنج دقیقه صد تومن کمه؟روزی که برف اومده بود و همه چی یخ زده بود بالای یک ملیون تومن کار کرده بود این درامد کمه؟بازم اگه خواستی به قول خودت برات مثال میزنم این حرفهای بیخود چیه میزنی زباله گرد زیاد شده دلار گرون شده ,اگه تا پارسال دستمزد یه چیزی متلا صد تومن بود الان شده 200 تومن خود اتحادیه زیادش کرده قانونی ,شما میتونی بگردی قطعاتی که خوبه رو پیدا کنی یا از دستگاه های خراب دربیاری و با مشتری طی بکنی هم دستمزد میگیری هم پول قطعه ,الان اتوماتیک پمپ آب من خراب شد اوستا کار با من طی کرد جنس ایرانی هرسال خراب میشه ایتالیایی دست دوم پیدا کن بهتره که من ایرانی رو انتخاب کردم حالا چون جنس خوب پیدا نمیشه لوله کش باید بگه من دیگه کار نمیکنم؟این حرفهای بچگانه رو کنار بذار ,حداقل اگه نمیخوای کار کنی بقیه رو ناامید نکن