چشمتون بی بلانقل قول:
نگران نباشپن موقعیت تماس نداشته تا زنگ بزنه
بله شما دنبال آشنا باشید عالیه تا قبل تقسیمات خیلی کمک میکنه برای اینکه شهر خودتون بیفته وگرنه با ارائه مدارکی که گفتم تک وسری شک نکنید استان خودتون می افته
چشمتون بی بلانقل قول:
نگران نباشپن موقعیت تماس نداشته تا زنگ بزنه
بله شما دنبال آشنا باشید عالیه تا قبل تقسیمات خیلی کمک میکنه برای اینکه شهر خودتون بیفته وگرنه با ارائه مدارکی که گفتم تک وسری شک نکنید استان خودتون می افته
خب اونجا باجه تلفن هست و معمولا ما غروب که در اختیار خودمون بودیم زنگ میزدیم اما روز اول هیچی معلوم نیست خانوم موقعیت گیر نیاورده و گرنه زنگ میزدننقل قول:
افتادم دنبال پارتی ببینم میتونم پیدا کنم..از هرکسی که فکرشو بکنین پرسیدم از همه دوستام تا شاید یکی آشنا داشته باشه..دوست عشقم گفت که باید کد پرسنلی بدن پارتی پیدا کنی بعد اون کد رو بدی بهش به اونم سپردم پیدا کنه...دعامون کنین..بخاطر صداقت عشقمون بدنش شهر خودمون..نقل قول:
با خودم میگم خوب یا تلفن ندارن زنگ بزنن یا اینکه مرخصی دادن تو راهه داره میاد یکم بعدش میگم نه امیدوار نشو تلفن نیست..اون یروز بهم زنگ نمیزد روزش شب نمیشد..نقل قول:
کاش زودی زنگ بزنه خیلی دلتنگش شدم.
امیدوارم اونطوری که دوست دارید اوضاع پیش بره:n40:نقل قول:
- - - Updated - - -
شایدم میخواد سوپرایز کنه:n01: در هر صورت جای نگرانی نیستنقل قول:
امیدوارم اونی بشه که میگیم سوپرایزم کمه خیلی خوب میشه..آخه دوشنبه هم توادمه دلم میحاد پیشم باشه..نقل قول:
آقا ساسان ببخشید دوبازه مزاحمتون شدم..به شما مرحصی میدادن اونموقع؟واسه غیربومیا؟نقل قول:
خواهش میکممنقل قول:
بعد یک ماه میان دوره 72ساعت دادن
ای واااییی مننننن پس ینی یه ماه نمیااااد:n28:..نقل قول:
یه سوال دیگه خیلی ببخشید توروخدا..
یکم اردیبهشت شروع خدمته یکم تیرم تموم میشه؟ اون مرخصی میان دوره تاثیر داره روش؟اونورترش میکنه؟
بله میان دوره به این صورت هستنقل قول:
خواهش میکنم
بله یک اردیبهشت تا قبل تیر حالا ممکنه 30-29خرداد مرخص کنن