نقل قول:
اولا این سایتی که ازش لینک میدید، "آرمان مهدویت"، کاملا مشخصه چقدر بی طرف و علمی است!
نوشتن لینک برای رعایت حق تالیف و مطالعه بیشتر بود نه به عنوان مرجع، البته اگر زحمت بکشید و مقالات رو هم بخونید خواهید دید که تمامی مقالات که اونجا به عنوان منبع استفاده شدن همگی مقالات معتبر هستن ...
نقل قول:
نویسنده مطلب هم که به نظر می رسه تحصیلاتی در زمینه زیست شناسی نداشته (بر اساس پروفایل خودش).
بیچاره کجا گفته تحصیلاتی در زمینه زیست شناسی نداشته؟!!! برعکس چندجا تاکید کرده که در زمینه های مرتبط تحصیلات عالیه داشته!
نقل قول:
و توضیحی که داده شده ربطی به ادعای مطرح شده در اون مقاله PNAS نداره. اگه زحمت خوندن متن انگلیسی مقاله رو به خودتون بدید کاملا در راستای فرگشت است و نه در رد فرگشت. اگه اسم نویسنده های این مقاله در PNAS رو هم سرچ کنید افرادی هستند که فرگشت رو قبول دارند و کارشون تحقیق در زمینه زیست شناسی فرگشتی است.
افرادی که تحقیق رو انجام دادن نفهمیدن، PNAS که یکی از معتبر ترین ژورنال های علمی جهان است نفهمیده، ولی سایت "آرمان مهدویت" فهمیده برداشت و نتیجه گیری صحیح از این تحقیق اینه که فرگشت غلط است.
دارید مغلطه میکنید و احتمالا خودتون هم میدونید!! نه من و نه نویسنده مقاله هدفش این نبوده که نتیجه بگیره فرگشت غلط هست، این رو من در پاسخ به ادعای شما اوردم که گفته بودید آزمایشهای DNA دقیقا تاییدی هست بر یافته های فسیل شناسی (که اینطور نیست، و با ذکر مثال گفته شد که در مواردی آزمایشات DNA یافته های فسیل شناسی رو رد کرده)
نقل قول:
پست شما ربطی به حرف من هم نداره. من گفتم توالی ای که از فسیل ها هست مطابقت داره با چیزی که در DNA یافت میشه نگفتم هر یک از اونها مطلقا کامل است!
اون مورد نشون داد اینطور نیست
نقل قول:
این تحقیق هم تناقضی بین اون دو رو نشون نمیده. این تحقیق توضیح میده چطور بوسیله DNA میشه چیزی که در فسیل مشاهده میشه رو بهتر و کامل توضیح داد -> تایید فرگشت، نه رد.
تناقض معنیش مشخص هست، دوباره نتیجه گیری اون مقاله رو بخونید:
Recent genetic analyses of extinct equids have revealed unexpected evolutionary patterns and a need for major revisions at the generic, subgeneric, and species levels.
+
همون مغلطه، کسی قصد رد فرگشت رو نداشت، هدف چیز دیگری بود!
نقل قول:
(محض اطلاع: کاملا واضحه گونه ای در گذشته که خصوصیات بسیار متفاوتی با گونه های امروزی داره - حتی اگه شباهت هایی هم وجود داشته باشه - اجداد گونه های امروزی نیست بلکه صرفا به هم مرتبط هستند. بیشتر از 99 درصد فسیل هایی که پیدا میشن اجداد هیچ گونه امروزی نیستند و نسلشون منقرض شده. این چیزیه که بر اساس فرگشت انتظار میره، نه اینکه فرگشت رو رد کنه!).
به همین دلیل گفته میشه که فرگشت ابطال پذیر نیست!! هر دلیلی علیه اش آورده شه گفته میشه حتما طور دیگه بوده!! روش علمی که میگه نتیجه گیری باید بر اساس مشاهده مستقیم و تکرارپذیری باشه برا جلوگیری از همین توجیهات بوجود امد ...
نقل قول:
نقدها رو دیدیم، دقیقا مثل همین نقد های بالا همیشه توسط افراد غیرمتخصص، در سایت های بی ربط و غیر علمی، بدون پشتوانه ای در ژورنال های علمی، و در نهایت بطور واضح مطابق با ذهنیت "فرگشت غلط است پس برای غلط بودنش دنبال دلیل می گردیم" بودند
افراد غیر متخصص؟! شما مقالات و رفرنس ها رو دیدید؟
باور کنید دارید بی انصافی میکنید!! کی گفته فرگشت غلط هست؟! نویسنده مقاله با ذکر دلایل علمی از رفرنس های معتبر فقط میگه فرگشت رو باید در حد یک فرضیه دید، نه بیشتر، همین، البته وقتی میگید ایشون تو پروفایلش گفته مطالعات زیست شناسی نداشته حق دارید این نتیجه گیری رو هم بکنید ...