نقل قول:
باز هم نظر شماست و بله چه چرا من باید وقتی قوانینی به نفعم هست سعی در تغیرشون کنم؟ ولی در عین حال هیچ مشکلی هم با این موضوع ندارم زن ها حق دارند تمام آزادی های مدنی که ازشون سلب شده رو داشته باشند.
من هم انتظاری ندارم شما سعی کنین قوانینی رو که به نفعتون هستن تغییر بدین شما فقط این قوانین رو به ذات کل بشر ربطشون ندین از نظر من کافیه!
نقل قول:
من از طرف جنس مخالف صحبت نمیکنم ولی چیزی که دیدم هیچوقت خلاف اون نبوده پس برای همین برای من حکم یه اصل و قائده کلی رو پیدا کرده. برای صدمین بارمیگم زن دوست داره سایه یه مرد قویتر از خودش بالای سرش باشه نه یه مرد ضعیف که بویی از مردانگی نبرده. ولی قرار هم نیست همیشه همه به هرچیزی که میخوان برسن.
تجربیات شخص شما ملاک قضاوت کلی نیستن ولی اگه بازهم اصرار دارین که هیچوقت خلاف اون چه بهش عقیده دارین رو ندیدین حالا که دارین توی این بحث یکیشون رو میبینین!!
از این به بعد اصل و قائده ای که بهش اعتقاد دارین کلی نیست کل منهای یکه!
نقل قول:
مثل اینکه شما دوست دارید جور دیگری برداشت کنید. من نگفتم خشونت علیه زن نشانه مردانگیه بلکه بر عکس نشانه ضعف در اونه و شخص سعی میکنه با این روش اون عدم تسلط ذاتی خودش رو پنهان کنه.
اگه من اشتباه برداشت کردم پس لطفا معنی این جمله رو برای من توضیح بدین بلکه از اشتباه دربیام:
" با توجه به آمار بالای خشونت خانگی در اروپا و امریکا نمیشه گفت اونها هم چندان زن ذلیل هستند. "
نقل قول:
لازمه یه بار دیگه تاکید کنم من به تمام انواع آزادی های شخصی و مدنی برای هر زن و مردی اعتقاد و احترام کامل دارم. پس من رو به زن ستیزی و... متهم نکنید. من بیشتر مرد ستیز هم هستم تازه! چون زن ها همیشه برام ارزش بیشتری داشتند.
مرد ستیزی به همون اندازه واژه ی بی معنی ایه که زن ستیزی!
من با جنس مرد مشکلی ندارم که مرد ستیزی خوشایندم باشه و دلیلی هم براش نمیبینم.
احترام قائل شدن برای آزادی های شخصی و مدنی دیگران در حرف کار راحت و ساده ایه. اینکه از یک طرف بگین زن حق هرگونه آزادی ای رو داره ولی از طرف دیگه ریاست و کنترل زن توسط مرد و چند همسری مرد رو جزو ذات بشر طلقی کنین مثال واضحی از ژست آزادی طلبی شماست.
معنی حرفهای شما یعنی تو آزادی هرگونه که دوست داری در حیطه ی ریاست و تحت کنترل من رفتار کنی! این مفهوم آزادی ایه که شما درنظر دارین وگرنه چطور میشه به کسی که آزاده هر رفتاری میخواد داشته باشه ریاست کرد و کنترلش کرد؟
حداقل شما که به ریاست و کنترل زن اعتقاد دارین دم از اعتقاد به آزادی شخصی و مدنیش نزنین, قرار نیست واژه ها همونطور که شما تعریف میکنین عینیت پیدا کنن.