نقل قول:
شما مشکلتون با کدوم قسمته؟ اگر می خواهید بگید ایرانی جماعت نمی تونه و اصلا توی زاتش این کارها نیست کاملا باهاتون مخالفم
من؟ مشکل؟ من هیچ وقت همچین حرفی رو نزدم و نخواهم زد.
دیگه هر ننه قمری میدونه که خیلی از مدیران و کارکنان اصلی شرکت های بزرگ ایرانی هستن
مثال بزنم؟
1. پیر امید یار: مدیر و صاحب سایت ebay ، بزرگترین حراجی دنیا
2. حبیب زرگرپور: گرافیست معروفترین بازی های دنیا مثل نید فور اسپید و ...
3. یکی از مدیران ارشد گوگل ( اسمش الان یادم نیست )
4. اون زنه که میخواد بره به فضا و اسمش رو به عنوان اولین زن فضانورد ثبت کنه
5. تمامی دانشمندان و فیلسوفان مثل دکتر حسابی و ...
بازم بگم؟
من هیچ وقت به این هویت خودم توهین نمیکنم...
نقل قول:
و البته مطمئن باشید ای ای تا اون زمان توانایی ساخت بازی مثل سان آندریاس نداشت و با پیشرفت علم سطح کاری بالا رفت اگر اینجور بود اول به جای اینکه بیاد آتاری را بسازن میرفتن ایکس باکس 360 یا پلی استیشن 3 می ساختن
خب ، الان که امکانات شرکت های بازی سازی ایران مثل اونموقع نیست ، پس چرا باید بازی هایی مثل رانندگی در تهران بسازن که به مفت هم نمی ارزه؟
نقل قول:
در ضمن اگر کسی پایه ساختش باشه هر جوری باشه جلو میبردش و من نگفتم پست کنن به هم در درجه اول باید شرکتهایی که دارن بازی در ایران طراحی می کنن با توجه به وسعت کاریشون این کار را بکنن ولی اگر شما که می خواهید بازی ساخته بشه و فکر می کنید ایراداتش زیاده باید به شرکتش مشکلاتش را ذکر کنید که فکر نمی کنم این کار را بکنید من خودم انجا چند مورد هم تامین هزینه ها توضیح دادم و البته این یه راهشه اگر هم نگرانید چه اشکالی داره برنامه نویسان و گرافیست های حاظر در تهران شروع کنن به کار پس میشه در هر نقطه ای کار را شروع کرد ولی این را هم قبول دارم که سخت هست
من فقط راههایی که میشه گرافیک و ... بازی رو برای یکدیگر فرستاد رو گفتم.
مثلا برای بازی هایی مثل رانندگی در تهران باید یه لیست دو کیلومتری از مشکلاتش آماده کرد و بهشون فرستاد که با این پشتیبانیه قوی ای که شرکت های ایرانی دارن هم حتما جواب مونو میدن!!!
حتی اگه خودشون 2 دقیقه این بازی رو انجام بدن پی به مشکلاتش میبرن
این رو هم بدون ، بدون پشتوانه هیچ وقت موفق نمیشید.
نقل قول:
و البته بازی همیشه نیاز به گرافیک نداره تا فروش و طرفدار مناسب باشه من همین الان هم از ماریو (قارچ خور) میکرو هم لذت می برم و به دفعات تمامش کردم پس فقط بحث بحث توانایی گرافیکی نیست
آره ، ماریو که جای خود داره ، منم ازش خوشم میاد. اما اینقدر نسخه های تقلبی قارچ خور وجود داره که اصلیش خیلی سخت گیر میاد.
ولی خودتون قضاوت کنید ، بازی ای که توش پر از باگ های گرافیکی و صدا و ... هست رو کسی میخره؟
نقل قول:
اگر اشتباه نکنم شرکت سازنده رانندگی در تهران خصوصی و این خودش یک مزیته
و البته بازی های زیادی از موتور گرافیکی بازی های دیگه استفاده کردن
آره ، خصوصی بوده ، اما نیروی انتظامی پشتش بوده و بهش کمک میکرده ( خدا میدونه که اگه این نیروی انتظامی ساپورتش نمیکرد چه افتضاح بزرگتری میدادن بیرون! )
نقل قول:
و البته بازی های زیادی از موتور گرافیکی بازی های دیگه استفاده کردن
درسته ، بازی های زیادی این کارو کردن
چند تا بازی هم از موتور گرافیکی دوم استفاده کردن که از نظر گرافیک خیلی قشنگ ساخته شده و مشکلات کمی داره
اما کی میره موتور دوم رو بگیره؟ اصلا میدونید هزینه اش چند میلیون هست؟
کدومتون میخواهید چند ملیون پول بزارید و موتورش رو بخرید و باهاش کار کنید؟
نقل قول:
و حتی چه اشکالی داره یک کار محصول مشترک با شرکت های دیگه خارجی درست کنیم مثل EA و 2kgames وubisoft
اگه اینطور بود که خوب بود ، مشکلی نداشتیم
ولی کی این شرکت های بزرگ وقتشونو طلف میکنن تا با ما همکاری کنن که بعدش ما رقیبشون بشیم؟
یه جوری میتونیم با اونها همکاری کنیم.
اونهم به شرطی که چند میلیون دلار پول جمع کنیم و خرجشونو بدیم تا با ما یه خورده همکاری کنن!