گفتم که! شما خوش باش با این خطاها... وقتی نمی خواید قبول کنید، نمی تونم به زور بهتون بقبولونم!
==============
پس خدا رو شکر که آماتور بود. یه دیقه به هوای Super Star رفتم، کفرم در اومد؛ تعجّبم کردم که چرا انقد ضعیفن!
نه! خوب کار نکردن. وقتی دوربین میره روی پای بازیکن، از نزدیک، دقّت کن! پای بازیکن اصلاً رو زمین نیست؛ یعنی هیچ ارتباطی بین پای بازیکن و زمین بازی وجود نداره! بعدشم، وقتی بازیکن می افته، از نزدیک نشون میده، دوباره ببین. دست های بازیکن تو زمین فرو میره و در میاد! از لحاظ سبک شدن وزن توپ و بازیکنا هم که کامل اشاره کردم.
مثل این که واقعاً طرفدار دو آتیشه ی PES هستی که اصلاً هیچ مشکلی توش نمی بینی! اگه دقّت کنی، می بینی چقد تفاوت فاحشی هست بین هوای آفتابی و بارونی نسخه های 15 و 16 از لحاظ روشنی و تاریکی بیش از حد!
اتّفاقاً جو تخریبی نمیدم. هر کدوم از دوستان دلشون خواست، میتونن ویدئو رو دانلود کنن و ببینن حرف من درست تره یا شما! در ضمن! خودم طرفدار پر و پا قرص PES ـم. چرا باید بازی ای که دوسش دارم رو تخریب کنم؟ اینا انتقاده به کارهایی که Konami کرده. از FIFA هم به چندین دلیل واقعاً قوی خوشم نمیاد و حتّی به نظرم خیلی پایین تر از PES ـه. ویدئو رو هم 2 بار به طور کامل و با دقّت دیدم! امیدوارم همین طور که میگی، مثلاً تا 60 درصد کد باشه که انقد گند زدن و تو اون 40 درصد باقی مونده حتماً این ایرادها رو برطرف کنن...