آبکی
همون در حاشیه بهتر بود.
Printable View
آبکی
همون در حاشیه بهتر بود.
چند قسمته دنبال میکنم . بد نیست . در حاشیه که افتضاح بود . شمعدونی باز بهتره میشد واسه سرگرمی دید و خندید .
یه طنز دیگه به اسم جاده قدیم هم جدیدا پخش میشه از شبکه 1 اونم به نظر قشنگه .همین که اخر شب این صدا و سیما دو سه تا طنز بذاره یه کمی هم ادم بخنده تو این وضعیت افسرده ملت باز یه نکته مثبت از این صدا و سیمای درپیت هست
من که دو قسمت ازش دیدم خنده دار بود مخصوصا اونجا که مخفف کردن اسمهای مجرمها و مظنونین رو مسخره می کردند :n08:
البته چون فیلم و سریال ایرانی و کلا تلویزیون اینها را نمی بینم دیگه ندیدم ولی اگه همون روند دو قسمت اول را ادامه داده باشن سریال خنده داری باید باشه .
مسخره ست ! ماشین خوبم :| بابای خوبم :| زن خوبم :| کوفت خوبم :|
دیگه از پرروی و بی عاری بازیگرای سریال به جای خنده ادم بیشتر حرصش میگیره !
مسخره ستتتت
یعنی از قسمت اول تا اخر همین جملات تکرار شد. از عطا معذرت خواهی کن . بچه من این نیست . بیا منو بخور .
یعنی این سریالو تو یه قسمت میشد جمع کرد.
چرت ترین سریالی که تا به حال ساخته شده !!
آخر این قسمت یه چیزی گفت سانسورش کردن..سکانس آخر تو آشپزخونه با همسرش نشسته بود ( امشب واقعا بهت افتخار میکردم) 3 بار تکرار شد صدا رو صدا انداختن. همونجا که سعید از پشت اومد و وقتی شنید رفت بیرون.
چی گفت نمیدونم ولی حتما ناظرین صدا و سیما فکر کردن مطابق با خانواده ایرانی نیست.
اخرش با 4 تا عروسی تمومش میکنن مثله باقیه سریالهای ابکی!
یعنی از حرافی بیش از حد آدم سردرد میگیره و روی اعصابه... خدایا من با این سریال به خودآزاری دچار شدم و میام توی این سایت عقده گشایی میکنم هر روز بعد از دیدن سریال.
:n09: خوب کانالو عوض کن . خود ازاری نکن :n09:نقل قول: