عزيزان ، من دو تا از بازيها رو تو موبايل ريختنم.اما يکيش که به محض شروع بازي از بازي خارج ميشد و ديگري(فوتبال) ، نيمي از بازي خارج از کادر مانيتور موبايل بود.چي کار بايد کرد؟از کجا ميتوانم بفهمم که اين بازي براي k300 من مناسب است؟
Printable View
عزيزان ، من دو تا از بازيها رو تو موبايل ريختنم.اما يکيش که به محض شروع بازي از بازي خارج ميشد و ديگري(فوتبال) ، نيمي از بازي خارج از کادر مانيتور موبايل بود.چي کار بايد کرد؟از کجا ميتوانم بفهمم که اين بازي براي k300 من مناسب است؟
نميدونم مربوط به اين تاپيک هست يا نه .... اين بازي مار سه بعدي که صفحه قبل گذاشتين وقتي رو گوشيم نصب ميکن ..موقع اجرا ارور ميده رو W800
بعد اين بازي maya the bee بعد از چند مرحله که بازي انجام ميشه ميگه game over در صورتيکه جون داره هنوز !!
لطفا کمک کنيد:cool:
:biggrin: ببخشید :sad: من خودم گوشیم 6600 هست و من نمی دونم چی به چیه :sad: فقط این بازی هارو پیدا کردم گفتم بزارم چون همه این بازیارو دیدن کیف کردن...:blush:
:rolleye: اگه مشکلی هست من معذرت می خوام
اشتباهی دو تا شد اینو ویرایش کردم .!!!
نقل قول:
سلام
من اینکارو کردم اما نشد!!!!
یعنی باید فایل بازی رو که دانلود میکنم تو کدوم فایل گوشیم w810iبریزم؟؟
لطفاّ یواش یواش بگین و دقیق/یه بازی تو مایه های undergrond 2 هم برا موبایل معرفی کنید
منتظر جوابتونم:rolleye:
ببین بریز توی فایل other بعد install بزن.!نقل قول:
سلام
یه بازی ماشین مثل undergrund2 برای w810i معرفی کنین /با لینک لطفاّ
ممنونم
من اصلا خیال همرو راحت کنم ! (برای نصب بازی)
اول باید برنامه ی Winrar رو بریزی بعد اگه Zip یا Rar بود Extract کنی
فابل jar رو از طریق USB یا بلوتوث بریزی تو گوشی ... از توی گوشی هم File manager باز میکنی و بازیو نصب می نمایی !!!
اگه سوالی بود بگین!
[QUOTE=Emad62;813346]سلام
یه بازی ماشین مثل undergrund2 برای w810i معرفی کنین /با لینک لطفاّ
ممنونمQUOTE]
من دو مدل این بازی رو گذاشتما!!!!!! اگه بری صفحه ی اول پیدا می کنی :happy:
یا اینکه از طریق یه بلوتوس فایل بازیتو به گوشیت انتقال بدی که خودش اتوماتیک در قسمت بازیها نصب میشه.موفق باشی:blush:نقل قول: