معذرت مىخام موقع تاىپ اشتباه نوشتم اما منظورم همىن 850 بود !!نقل قول:
Printable View
معذرت مىخام موقع تاىپ اشتباه نوشتم اما منظورم همىن 850 بود !!نقل قول:
سلام
خود سایت asus تو بخش مشخصات فنی n56jn کارت گرافیک رو زده فقط gtx 760m
اما تو مشخصات n550 زده gtx 850 + integrated 4600 HD
یعنی N56jn فقط با کارت gtx 760m کار میکنه?سوییچ نمیشه?
راستی از لحاظ کیفیت صفحه نمایش از y50 بهتره?
خیلی ب سایت ایسوس دقت نکن چون هر روز ی لپتاپ جدید میزنه خیلی وقت تمیکنه با دقت کار کنه
بله از لنوو بهتره
دوستان من همون jk رو بگىرم پس ؟؟
مىخام از دىجى کالا بگىرم
بله jk خوبه همینو بگیر
acer یه مدل شاهکار داره که واقعا بی رقیب و وسوسه انگیزه ..
با گارانتی 2 ساله سازگار و همینطور آنتی ویروس اورجینال + ویندوز 8 اورجینال
3,585,000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Acer Aspire V3-772G-747a161TMakk
شخصات فیزیکی:ابعاد: 27.5 × 414 × 347 میلیمتر - وزن: 3.15 کیلوگرمپردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4GB
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1600x900 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
این لپتاپ فوق العادست .. چقدرم خوشکله .. 17 اینچ فول اچ دی + 16 گیگ رم + پردازنده غول + کارت گرافیک 4 گیگابایتی 750
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عذر میخوام دقیقا چیش وسوسه انگیزه؟مانیتورش؟گرافیکش؟پ ردازندش؟وزنش؟؟؟؟!!!!!!قیمتش؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
با این مبلغ
ge60 apache
lenovo y5070
asus n56jr
و.........
رو ول کنیم بریم این ایسر رو بخریم؟
به چه دلیل واقعا؟:n13::n13:
عزیز جان من خودم asus n56 jr دارم ...نقل قول:
وسوسه انگیزه چون :
1: 16 گیگ رم داره
2: 17 اینچ هست نه 15.6 اینچ
3: پردازندش MQ -Intel Core i7 4702 هستش نه HQ- 4700
مدلهایی که در بالا نام بردید کجاش این امکانات رو با این قیمت ارائه میدند ؟دقت کنید که مدلهای شما 15.6 اینچی هستند و فاقد ویندوز اورجینال و معمولا هم با این قیمت 8 گیگ رم دارند .بنابراین به صرفه ترین برای خریده
بنظر من n56jr ارزش خرید بالاتری دارهنقل قول:
۱) پردازنده بهتری داره (۴۷۰۰ قوی تر از ۴۷۰۲ هست)
۲) گرافیک بهتری داره
۳) مانیتور فول اچ دی داره
۴) قیمت پایین تر
در مقابل ایسر فقط رم ۱۶ و مانیتور کمی بزرگتر داره.
1-اون هشت گیگ رم اضافه دقیقا به چه درد میخوره الان دوست عزیزم؟کدوم باری در حال حاضر به این مقدار رم نیاز داره؟دقیقا دویست هزار تومن الکی خرج میکنیم که این خودش یه دلیل ارزش نداشتن این ل تانقل قول:
2-مانیتور 17 اینچ ولی به رزولوشن دقت کردید؟این رزولوشن با این اندازه صفحه یعنی از بین رفتن شارپنس تصاویر و با گرافیک موجود بر روی این مدل عملا لذت این اندازه مونیتورش از بین میره
3-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ الان واقعا شما گقتین که 4702 قویتر از ار 4700 هست؟؟؟؟شما در جریان قدرت پردازنده ها هستین؟بهتره کمی نت رو سرچ کنید.من شما را به اینجا ارجا میدم.امیدوارم اطلاعات خوبی بدست بیارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما حاضرین به خاطر اون سه مورد قید gtx760 و پردازنده 4700 و مونیتور فول اچ دی و وزن سبک تر و سیصد تومن قیمت کمتر رو بزنید؟
امیدوارم اینطور نباشه
با تشکر