تبریک بابت قهرمانی :n16:
بازی زیبا و جذابی ارائه دادیم ، واکنش متفاوت نسبت به لوا و گوتزه هم جالب بود.
چیرو اصلا خوب بازی نکرد امیدوارم در تیم هر چه زودتر جا بیافته. گینتر هم چندتا اشتباه اول بازی داشت اما رفته رفته بهتر شد.
Printable View
تبریک بابت قهرمانی :n16:
بازی زیبا و جذابی ارائه دادیم ، واکنش متفاوت نسبت به لوا و گوتزه هم جالب بود.
چیرو اصلا خوب بازی نکرد امیدوارم در تیم هر چه زودتر جا بیافته. گینتر هم چندتا اشتباه اول بازی داشت اما رفته رفته بهتر شد.
اول از همه از دیدن بازی تیمم مثل همیشه لذت بردم که این مهم ترین نکته است !
بعد هم بردن در کلاسیکر همیشه یه مزه دیگه ای میده ...
همه تیم واقعا خوب بودن !
در غیاب وایدنفلر T لانگراک خیلی امیدوار کننده نشون داد.
در غیاب هوملس و سوبوتیچ ، این خط دفاع مستحکم امسال دورتموند با حضور سوکراتیس و گینتر بود که به بایرن نشون داد دیگه خبری از فردریش و سار و گونتر نیست !
برگشت اشملتزر و پیژچک در کنار هم بهترین خبر هست و وقتی میبینی روی نیمکت گروس و دورم هستند دیگه خیالت راحت راحته .
در غیاب گوندوگان و شاهین و بندر ، کئل و کرش از ابتدا هافبک دفاعی بازی کردند که هر دو مسلط و آماده بودند ...
در غیاب رویس و کوبا ، اوبامیانگ که با سرعتش همیشه و همیشه خط دفاع بایرن رو اذیت کرد ! هوفمان خوب و موثر بازی کرد و ستاره امسالمون میختاریان خواهد بود که فرمش واقعا عالی هست ! یوجیج هم داشتیم که بهش بازی نرسید !
در روزی که اونطرف لوا شوت در چارچوبی نداشت ( فک کنم شوت خارج از چارچوب هم نداشت ! ) این طرف ایموبیله خیلی با انگیزه و تشنه ی گلزنی نشون داد .. یکم استرس داشت و همین باعث خودخواهی هاش میشد ولی در کل از فضا ها خیلی خوب استفاده کرد و توی پرس هم موفق بود !...
در غیاب هر کسی میخواد باشه ، باشه ! تا وقتی کلوپو هست هیچ مهم نیست کی هست ، کی نیست ...
البته از این نگذریم که اگر بایرن نویر رو که بدون شک الان بهترین فرمش رو داره ، نداشت نتیجه خیلی بهتر از این هم میتونست باشه و بار ها و بار ها نویر نذاشت دورتموند گل های بیشتری بزنه !
اما بازی برای من چند لحظه خاطره انگیز داشت :
یکیش که اگه اینجا بگم احتمالا پاک بشه :31:
بعدیش صحنه وارد شدن گوتزه به میدان بود که وقتی هو شد تمام وجود من غرق در شادی شد !
صحنه ی دیگه واکنش سامر بعد از خوردن گل دوم بود که هیچ وقت از خاطرم نمیره و جزو بهترین لحظات ثبت میشه ..
در کنار شادی گل اسپایدر من ، شادی کلوپ خیلی خیلی جالب بود .. همینه که این مربی اینقدر محبوبه !
در آخر هم دلداری وایدنفلر به نویر :31:
تبریک به دورتموند و تبدیل شدن به پر افتخار ترین تیم در سوپر کاپ آلمان !
سلام
تبریک :40:
امیدوارم مقدمه ای بشه برای قهرمانی بوندس لیگا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک شایعه جدی:رویس دیشب با اتلتیکو تمام کرد
بر طبق گزارش نشریه Terra، دو باشگاه، شب گذشته توافق کردند که رویس با مبلغ 26 میلیون یورو به قهرمان اسپانیا ملحق شود
آی اسپورت - امروز نشریه Terra گزارش داد که دو باشگاه اتلتیکو مادرید و دورتموند بر سر انتقال مارکو رویس به توافق رسیده اند.
این در حالی است که مسئوالان اتلتیکو، هرگونه توافق با این باشگاه برای رویس را رد کرده و عنوان داشته اند که حتی قصد خرید این بازیکن را هم ندارند.
بر طبق گزارش این نشریه، دو باشگاه، شب گذشته توافق کردند که رویس با مبلغ 26 میلیون یورو به قهرمان اسپانیا ملحق شود. 5 میلیون یوروی دیگر نیز تحت شرایطی خاص به باشگاه دورتموند پرداخت خواهد شد.هنوز جزئیات بیشتری در این زمینه منتشر نشده است.
اگر چنین خبری صحت داشته باشد؛ چولو سیمئونه به زوج روایی خود در خط حمله دست یافته است. زوجی متشکل از یک بایرنی و یک دورتموندی سابق.
اگه اتلتیکو رد کرده پس چیش جدیه؟
خیلی دوست داشتم بیاد رئال...کروس رو هم خیلی دوست داشتم بیاد رئال که اومد.... خداکنه رویس هم بیاد یه روزی
یکی ازون بازیکناییه که حتی بره بارسا هم دوسش دارم.
سوپر کاپ مال تو
بقیش مال من
:دی
این شایعه یکی از مسخره ترین شایعه های 3-4 سال اخیره...
یعنی واقعا خنده داره اون روزنامه منبع گفته بود 17 میلیون یورو اتلتیکو الان می ده 10 میلیون یورو تو ژانویه
اصلا فرض میکنیم رویس عاشق اتلتیکو هستش و میخواد بره:n02: چجوری دورتموند حاضر می شه به خاطر دو میلیون یورو بیشتر قید یه فصل حضور رویس رو بزنه؟
----------------------------------------------
اپدیت: یکی از مسئولای اتلتیکو گفته ما اصلا دنبال رویس نیستیم اصلا کلا بازیکن این سبکی نمی خوایم
این شایعه رفتن رویس به اتلتیکو رو فراموش کنین، چرت به تمام معناست. این فصل رویس جایی نمیره، فصل بعد هم اگه بره میره به یه تیم بزرگ.
منم فکر نمی کنم این شایعه درست باشهنقل قول:
فقط یه سوال
اتلتیک تیم بزرگی نیست ؟؟؟؟
دورتموند چطوری شده بعد چند سال دوباره سر زبون ها افتاد ؟؟؟ چون داره خوب کار میکرد تو این چندسال اخیر و میکنه
اتلتیک هم داره همون راه رو میره
قهرمان لالیگا ، فینالیست لیگ قهرمانان با حدف میلان و بارسا ، به زودی شاید بتونه سوپر کاپ اسپانیام بگیره ( این فقط برای امساله )
مدعی جدی برای سالهای بعد هم هست ، فقط شیوه ی بازیشون یه کم به نظرم دلنشین نیست
به نظرم جملتون اینطوری صحیح تر باشه :
این شایعه رفتن رویس به اتلتیکو رو فراموش کنین، چرت به تمام معناست. این فصل رویس جایی نمیره، فصل بعد هم اگه بره میره به یه تیم بزرگتر
درسته که اتلتیکو این چند وقت خیلی خوب نتیجه گرفته ولی هیچ وقت نمیتونه از لحاظ مالی با تیمهایی مثل رئال و بارسلونا و منچستر یونایتد و من سیتی و چلسی و بایرن رقابت کنه. شرایط اتلتیکو الان یه جورایی مثل همین دورتمونده که هر سال تیمهای دیگه میان بهترین بازیکن هاش رو میگیرن. برای همین اتلتیکو نمیتونه همون حقوقی رو که تیمهای دیگه به رویس پیشنهاد میدن، بهش پیشنهاد کنه و به همین دلیل میگم خیلی بعیده این انتقال مگه اینکه رویس خودش عاشق بازی تو اتلتیکو مادرید باشه! فقط امیدوارم اگه هم خواست از دورتموند بره، به بایرن نره و بره لیگ برتر انگلیس.نقل قول:
حرف شما هم درسته، اتلتیکو الان تیم بزرگیه ولی رویس لیاقت بازی تو تیمهای بزرگتر رو داره، البته امیدوارم توی همین دورتموند بمونه.