-
امیدوارم امسال با توجه به تعطیلی fifa manager ، رو قسمت کریر بیشتر کار کنن. از یه سری حقوق مسلممون محرومیم.
این ea کثیفم که فقط دنبال پوله. فقط رو FUT کار میکنه.
اخه چقدر این قسمت مسخرست. n تا مسی، n تا رونالدو، n تا ... تو بازی هستن. خیلی فانتزیه. بدرد بچه کوچولو ها میخوره.
-
سلام ...
این قضیه خراب شدن چمن رو دیدم به این فکر افتادم که برم یه PS4 بخرم :n02: کنسول رو هم فقط واسه فیفا می خرم حتی اگه فیفا 300 هزار تومن باشه. ایکس باکسی که داشتم رو هم 95 درصد فقط باهاش فیفا بازی می کردم :n02:
درود به شرف EA :n01:
-
بنده به شخصه حاضرم با همین گرافیک فعلی سر کنم اما A.I ضعیف FIFA 14 رو دیگه نبینم !
از اونور مسئله ضعف Server ها برای سیستم آنلاین همچنان ادامه داره و ما مشکل داریم .
یادمه یه زمانی با پینگ 300-350 تو Xbox LIVE آنلاین میزدیم الان با Ping 110 گاهی اوقات Lag-Delay صاف میکنه آدم رو
-
این هم گیم پلی جدید از بازی به نام :
Agility and Control
کد:
http://uploadboy.com/v1boqnpn97ff.html
-
خوب فیفا امسال تونسته قراردادش رو با اتحادیه فوتبال انگلیس تمدید کنه تا سال 2019. همچنین طبق این قرارداد 20 ورزشگاه اختصاصی تیم ها به صورت کامل در بازی ساخته شده. همچنین داوران لیگ برتر با اسم و چهره واقعی حضور خواهند داشت و اسکوربورد لیگ برتر هم لایسنس شده خواهد بود.
همچنین امسال فیفا از نظر طراحی چهره یک قدم که نه چندین قدم جلو اومده و چهره ها واقعی تر از گذشته شده . هرچند میشه گفت هنوز تو رنگ بندی و واقعی شدن رنگ پوست مشکل داره . امسال کار مودر ها هم سخت تر میشه چون سیستم لباس و چهره عوض میشه و شاید طراحی کردن کار سختی بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
لیگ ایران داره؟
قرار بود بسازن؟
-
دوستان
این بازی دقیقا کی رلیز میشه؟
قرار نیس واسه Xbox One بیاد بالاخره؟
-
از داوری چیزی نگفتن ؟ تو 14 همش آفسایده یا اصلا به نفع شما خطایی گرفته نمیشه (منظورم ضربه ازاد و پنالتی هست) یا به ندرت گرفته میشه (مثلا من سه فصل کریر رفتم و این همه بازی تنها یه پنالتی گرفتم و اصلا ضربه آزاد برام نگرفته در حالی که خطا بوده) و یا فول هایی رو پنالتی میگیره تو 14 که اصلا خطا نیست و ...
-
ایا گرافیک در حد پی اس 12 هست
اگه هنوز در حد پی اس 04 هست پس ارزش نداره دیگه بیام تاپیک
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
-
میشه نیاید بازی کارتونی pes رو هی اینجا نظر بدید...خسته نشدید از بس فوتبالیستا بازی کردید....pes 13 ژاوی الونسو چیپ به بنزما و رونالدو شوت گل خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ