سلام
چرا برای بعضی ها اس ام اس رفته برا بعضی ها نیومده ؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
چرا برای بعضی ها اس ام اس رفته برا بعضی ها نیومده ؟؟؟؟؟؟
برای ما که 1 دقیقه بعدش اومد ممکنه تا 1ساعت هم طول بکشه
سلام . به نظرتون این تاخیر در ارسال پیامک ربطی به اینکه خانوار جزء کدام دهک هست نداره ؟ یعنی یه جور بررسی برای تشخیص نیازمند بودن یا نبودنِ ثبت نام کننده
دوستان من روز 26ام ثبت نام کردم هنوز اس ام اس برام نیومده !!!!!!!!!!!! چی کار کنم ........:n03:
احتمالا شماره رو اشتباه وارد کردید . فکر کنم روز 30 و 31 بتونین اطلاعات رو اصلاح کنید . و قابلیت اصلاح اطلاعات رو فعال کنند.نقل قول:
تو منطقه ما کل افرادی که مسیج تحویلشون نشده همراه اول دارن تموم ایرانسلی ها پیامو بلافاصله دریافت کردند.
باز هم. همونطور که اشاره کردن دوستان میتونید 30 ویرایش کنید.
Tapatalk
من ایرانسل داشتم . بلافاصله بعد از ثبت نام اومد .نقل قول:
دوستان من برای یکی از اقوام که تنها هست و کلا یک نفر محسوب میشه خواستم ثبت نام کنم. بانک پارسیان هم حساب داشتن همون حسابی هم بود که قبلا یارانه میگرفت ازش!
حالا هرکاری میکنم میگه شماره حساب درست نیستش!!! چندین بار امتحان کردم هیچ جوری درست نمیشه با تئجه به اینکه امروز نوبت ثبت نام ایشون هست و جمعه هم بانک بسته هست چاره چیه؟ چون شنیدم 30 و 31 فقط امکان اصلاح هست !
اما ایشون که کلا بدون شماره حساب نمیشه ثبت نام کنه . بنظرتون چیکار باید کرد؟؟؟؟
در ضمن شنیدم یک بنده خدایی هم یک نفر بوده اونم همین مشکل رو داشته . از دوستان کسی تک نفره موفق به ثبت نام شده؟
درمورد بانک پارسیان باید 14 رقمِ آخرِ شماره شبا رو در قسمت "شماره حساب یارانه" وارد کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ازت ممنونم دوست عزیز.همونطوری که گفتید انجام شد+ در مورد سوال اقای آسمونی باید بگم که فکر نمیکنم همچین چیزی باشه چون من 3 مورد ثبت نام کردم که هر 3 مورد بعد از چند دقیقه پیامک رسید و این 3 مورد از لحاظ درآمد خیلی متفاوت بودند...نقل قول: