-
آقای گزارشگر مشخص شد!!!
امروز بیست دقیقه پایانی قسمت آخر آقای گزارشگر رو دیدم... و اگه اشتباه نکنم جوونی به اسم پیمان احمدی ( مطمئن نیستم )به عنوان آقای گزارشگر انتخاب شد!!!
و اما نکته جالب؛ اظعار نظر خیابانی در مورد برنامه
جواد خیابانی: من فکر کنم که آقای گزارشگر پر بیننده ترین برنامه ی نوروزی بوده و ...
حالا من می گم پس این کلاه قرمزی 93 اینجا ... بوده؟؟؟ نه دروغ میگم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا اغراق بیش از حد کار خوبیست؟
-
خياباني اول حرف ميزنه بعد فكر ميكنه، پر بيننده ترين برنامه نوروز! زرشك:n22: حتما فرمت رو با قيمت نجومي هم ميفروشن:n02:
-
خوشبختانه یکی از برنامه های جذاب نوروز که از کلاه قرمزی و ببعی و فامیل دور و بابا پنجعلی هم جذاب تر بود با حضور هوشنگ به روی آنتن رفت. این برنامه با عنوان آقای گزارشگر چند نکته مهم داشت.
- همه کسانی که در تعطیلات بلیت گیرشان نیامد ناگهان داور شدند.
- تقریبأ تمام شرکت کنندگان از جواد خیابانی بهتر گزارش می کردند.
- علیفر هم داور بود.
- در چند مورد هوشنگ خان شغل شرکت کنندگان را پرسید و بعد گفت بهتر است بروید دنبال همان کار! کاش یک نفر هم از او می پرسید شغل خودت چیست عشق من؟!
- انصافأ هادی طباطبایی عزیز شغلش چه بوده و چند تا بازی را گزارش کرده که حالا از گزارشگران جوان ایراد می گیرد؟
- خوشبختانه این برنامه با اجرای محمدرضا احمدی اصلأ کپی برداری از هیچ کدام از برنامه های ماهواره ای نبود و خلاقیت تلویزیون ایران در آن موج مکزیکی می زد.
- جای سعید شیرینی به شدت در جمع داوران خالی بود.
- پیشنهاد می شود سال آینده مزدک ، خیابانی و پیمان یوسفی و . . . از گزارشگران انگلیسی و آلمانی هم نمره کم کنند تا ملت دیگر رو به استفاده از ماهواره نیاورده حتی کلاه قرمزی و پایتخت را هم نگاه نکنند.
- در مجموع بچه ها متشکریم.