آقایان بحث رو بیخودی کش ندید ... :n01:نقل قول:
سیستم آخر رو مشخص کنید تا صاحب تاپیک سردرگم نشه!!
Printable View
آقایان بحث رو بیخودی کش ندید ... :n01:نقل قول:
سیستم آخر رو مشخص کنید تا صاحب تاپیک سردرگم نشه!!
دوست عزیز؛ ما که نگفتیم شما اشتباه می کنی و در رندرینگ 8350 ضعیف هست!!
بنده کلیت رو گفتم. اگر چه 8350 هسته های بیشتری داره و نسبت به قیمتش در رندرینگ بهتره! اما این چیزی از ارزش های بالای 4670K کم نمی کنه! تفاوت این دو هم برای کاربر عادی، محسوس نخواهد بود!
اصلاً معماریشون متفاوته! شما معماری 32 نانومتری رو با 22 نانومتری اینتل مقایسه می کنید!!! دو نسل متفاوت هستن!
قطعاً اینتل آینده ی بهتری داره! چون نسل جدید پردازنده ی 8350 معرفی شده و طولی نمی کشه که از رده خارج خواهد شد! هیچگونه آینده ای نداره!
از این موارد گذشته که مادربردهای AMD در سوکت AM3+ بیش از 90% شون از نسخه ی سوم پی سی آی اکسپرس پشتیبانی نمی کنن و در آینده کاربر رو گیم های سنگین دچار مشکل خواهد کرد بدون شک! اینی یعنی کاهش بهره وری!!
ضمناً ساپورت پایین فرکانس رم هم مزید بر علت هست! در حالی که مین های جدید راحت تا 3000 هم استیبل خواهند شد!
چون اصول و پایه ی معماریشون، معماری قدیمی هست و دارای تکنولوژی های جدید نیست!
تفاوت در بنچمارک ها هم کاملاً مشخصه که تفاوت کمی دارن و در رندرینگ برتری ناچیزی داره 8350!
این برتری ناچیز رو هیچ کاربر عاقلی حاضر نیست بدست بیاره صرف اینکه موارد فوق الذکر رو از دست بده!! مگر اینکه متعصب AMD باشه و این شما هستید که متعصبانه قضاوت می کنید و نه بنده که به حالم فرقی نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه سایت behardware هم که فرمودید نامعتبر هست! اصلاً قدیمیه! بنچمارک هاش واسه 3 ساله پیشه!!! اصلاً سوکت 1150 بینشون نیست و تولید نشده بود!!!
ضمناً این لینک هم باشه خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان ممنونم. من چون بیشتر نیاز به رندر 3d و عملکرد بهتر در گیم دارم، باتوجه به بنچمارک ها، مقایسه ها و نظرات دوستان، به این نتیجه رسیدم که fx-8350 برای من مناسب ترین مورد هست و تا 2-3 سال دیگه نیاز منو بطور کامل برطرف میکنه.
مرسی جمیعا.:n12:
شما اگه كاربرد اصليتون گيم هست و در كنارش رندر 3D كه اصلا سمت amd نرو ولي اگه كاربرد اصليت گيم نيست ميتوني از amd هم سيستم خوبي جمع كني وگرنه تو گيم amd حرفي براي گفتن نداره !!!نقل قول: