با صحبت های بالا موافقم اما نه 100%
درسته عمر لپتاپ حدودا 4 ساله اما به نظر من ارزش داره ادم کمی بیشتر پول بده و کیفیت بالاتری بخره
قبول کنید که مثلا سخت افزاری که توی سری thinkpas استفاده شده حتی اگه روی کاغذ هم با سری های دیگه یکی باشه تفاوت فاحشی داره
همه برند ها هم یک سری با این مشخصات دارن
توی دل سری latitude یا precision
توی HP با سری zbook و probook
و ...
این سری ها برای روشن موندن های طولانی مدت و تحت فشار بودن طراحی شدن
من خودم latitude قدیمی دارم (7 سال پیش خریدم) لولاش شکسته و گیر نمیاد برای همین مجبورم تا جایی که میتونم نبندمش و تقریبا دو ساله شاید ماهی یکبار ریست میکنم کمی سبک بشه و در عین حال باهاش اتوکد و کتیا کار میکنم (هرچند توی نسخه های جدید کتیا نمیتونم با دیتیل بالا کار کنم) (حتی اون زمان که FHD مطرح نبود جز معدود لپتاپ ها با رزیلوشن بالا توی بازار بود)
اون زمان تقریبا دو برابر بقیه لپتاپ های موجود پول دادم بنحوی که تقریبا هم قیمت گرونترین سونی های موجود با سخت افزار قویتر برام هزینه داشت و یکی از دوستامم فک کنم سری F سونی رو با همون قیمت خرید و بعد از 4 سال مجبور به تعویض شد
تقریبا 6 ماهه دارم دنبال لپتاب مناسب برای جایگرین کردن این هستم ولی هیچ لپتاپی رو با این کیفیت نمیبینم که بخواد جایگزین این بشه
چیزی که پروسسور haswell باشه با کش 6 مگ و صد البته i7
گرافیکش حتما DDR5 باشه و بالاتر از GT750 یا quadro k1100 یا firepro 4800 یا توی این رنج
حتما هم صفحه نمایش FHD با زاویه دید بالا (ترجیحا ips ولی خوب نبود هم زاویه دیدش خیلی کم نباشه)
بدنه هم الومینیومی
دو تا هارد بخوره یا پورت msata داشته باشه
صفحه کلید اعداد و نور کیبورد هم داشته باشه
وزنش هم بالاتر از 3 کیلو نباشه چون زیاد جابجا نمیشه (هرچند همچین لپتاپی نزدیک 1 کیلو فقط شارژرشه)
قیمتش هم برام خیلی مهم نیست فقط بالای 7 میلیون نباشه
با همه اینها اگه توی بازار ایران نتونم پیداش کنم مجبورم سفارش بدم یه zbook از امریکا بیارن همون حدود میوفته