با سلام به شما دوست عزيزنقل قول:
ببين اين لينك ميتونه مشكلت رو حل كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:biggrin:
با سلام به شما دوست عزيزنقل قول:
ببين اين لينك ميتونه مشكلت رو حل كنه
:biggrin:
اون لينك بالاي رو دانلود كردم،اما موقع نصب Serial Number مي خواد،چه كار كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا،لينك مي ذارين لااقل يه بار تست كنيد
serial:
Tzepxpress_version_4.0.1_zmc
عمل نمي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين شماره سريال مال لينك بالايي هست،فكر كنم نسخه يك باشه:نقل قول:
Tzepxpress_version_1.0_zmc
يه چيز ديگه،داخل آموزش يه فايل با اسم <shetab.lock> ساخته شد،چه جوري اين كار انجام شده،داخل ويندوز كه عمرا نمي شه فايلي رو با اسمي كه داراي <> هست،ساخت
توسط Tzepxpress یک سی دی قفل گزاری کردم که در xp و vista اجرا شده و مشکلی ندارد.ولی در windows 98 ایراد سی دی original می گیرد یعنی قفل اجرا نمی شود.
سوال1: چطور میتوان کاری کرد که در 98 نیز اجرا شود؟
سوال2:چطور می توان کاری کرد که طبق روش آموزش داده شده نتوان فایل اصلی را extract کرد؟
من يه سي دي دارم که مي خوام کپي کنم رو هاردم
کپي ميشه ولي اجرا نميشه و پيغام ميده که سي دي اورجينال رو بزارم
اينم عکس از Isobuster
کد:http://vahidnavidi.persiangig.com/Photo/pic%201.JPG
اينم عکس پوشه برنامه
چطور بايد قفلش رو از بين ببرمکد:http://vahidnavidi.persiangig.com/Photo/pic%202.JPG
اگه ممکنه يه لينک سالم واسه دانلود Tz Executable Protection Xpress بزاريد چون اکثر لينک ها کار نمي کنن
ژولی لسکو عزیز به خاطر لطف بزرگی که کردی ازت ممنونم
من TZ Executable Protector Xpress رو نصب کردم و طبق آموزش 1 سی دی درست کردم و رایت کردم
سی دی خیلی خوب جواب داد ولی با کلون راهت رایت شد و کار داد میخام بدونم پس این چه قفلیه
و اینکه ورژن های قبلی برنامه که از توابع ASPI
استفاده میکنن بهتر نیستن
لطفا کمکم کنید
ژولی لسکو عزیز به خاطر لطف بزرگی که کردی ازت ممنونم
stardust عزيز شما كه پيغام خصوصي رو بستين و من نميتونم به شما پيغام بدم چه طور بهتون كمك كنم!