میگم نمیفهمی همینه دیگه
ما اینجا دوتا ارمیچر داریم یکیشون به برق وصله یکیشون به لامپ (تا ینجاشو گرفتی ؟)
اونی که به برق وصله میچرخه (اینو قبول داری دیگه ؟)
گفتم نی خودکار چون سایز نی قشنگ فیت سر ارمیچر هستش میتونه هر چیز دیگه ای هم باشه (فقط ارمیچر دوم رو به چرخش بندازه کافیه )
توجه داشته باش امیچر دوم به هیچ برقیییییییی وصل نیست فقط به یک لامپ وصلههههههههه
در ضمن دو ارمیچر ها سراشون روبروی هم هستش مه توسط او نی خودکار به هم وصل شدن (اون نی هم پلاستیکیه یعنی برقی بین دو ارمیچر رودو بدل نمیشه )
امیچرکاربرد های متفاوتی داره و خیلی جا ها ازش استفاده میشه و فقط اینکه اسمش در جاهای مختلفی که استفاده میشه ارمیچر نیست ولی طراحی مین یا اصلیشون همه شکل همین ارمیچر هستش
فکر کردی تولید برق توسط باد و یا تولید بر در سد ها چگونه صورت میگیره توسط همین ارمیچری که تو دهات شما برای چرخش طراحی میشه (توجه داشته باش دیگه اسمش تو انجا ها ارمیچر نیست ولی طراحی اصلیش عین ارمیچر هست بخاطر همین هم این ارمیچری که داریم برق هم میتونه تولید کنه
اولا تا الان باید میفهمیدی که این قضیه مربوط به فیزیکه دوما کتاب دوم یا سوم دبیرستان بود قسمت ازمایشاتش که شما هیچ وقت سراغش نرفتی
بعدشم وقتی میبینم شما چطوری با احترام با کسی که سعی داره راهنماییت کنه برخورد میکنی ...
من کل دوره کودکیم رو با این ارمیچر ها و لامپ های 1.5 ولتی گزروندم وقتی یه چیزی رو دربارشون میگم درست هست چون قبلش بصورت عملی تستش کردم
شما هم بهتره یه ذره اطلاعاتتون رو ببرید بالا بعد بیایید به واسطه ی ضایع کردن طرفتون از رو هوا حرف بزنید و رو اطلاعات محدود و اشتباهتون پافشاری کنید (حتی به خودت زحمت نمیدی یه سرچ تو گوگل بزنی)