تحلیل بعضی از مسائل خرافی و مسئله پزشکی
نقل قول:
من خودم یه خرافات بود که میگفتن اگر عطسه کنی باید صبر بکنی ، من هم طبق عادت این کا رومیکردم ولی یه بار گفتم بزار تست کنیم اگر مشکلی پیش امد خب ، دفعه دیگه صبر میکنم برای کاری ، یه بار عطسه کردم و زود رفتم سراغ کار یکه میخواستم و دیدم هیچ مشکلی پیش نیومد.
یا بهم زدن قیچی که دعوا میشه که تست کردم و دعوا نشد و از اونجا فهمیدم نباید به هر چیزی که اطرافیان به ما میگن گوش کنیم ، متاسفانه خرافات با همه چی مخلوط شده و تا بخوای این خرافات رو بشناسی زمان میبره .
:n12:
ضمن تشکر از دوست عزیزم باید بگم که بعضی از این خرافات دلیل پزشکی دارن مثل همین عطسه که گفتید، اینا را قدیمیا می گفتن اما جالب اینجا بود که دلیل اونو به کسی نمی گفتن من فکر می کنم همین مورد عطسه بخاطر اینکه بدن انسان بعد از عطسه به یه حالت - بی ثباتی -می ره و تا برگشت به حالت اولیه یه چند ثانیه ای طول می کشه! بنابراین وقتی صحبت از مسائل عطسه می شه اول از دوستان می خوام که دلیلش را بدونن بعد به اون عمل کنن - چون بزرگان ما خیرخواهی ما را می خواستن و با فکر خودشون می خواستن که ما را از بلایا دور کنن.
دوست دارم یه مورد از این عطسه به دوستان عزیزم بگم - کسی را می شناسم که در یک لحظه چند تا عطسه می کنه ! یه روز تو این فکر بودم که اگه این بابا پشت فرمون ماشین در حال رانندگی باشه چه اتفاقی میفته؟ پس باید کمی بیشتر به این مسائل فکر کنیم.
در مورد بهم زدن قیچی هم ، فکر می کنم بدلیل اینکه اگه حواست نباشه و همینطور الکی قیچی را باز و بسته کنی شاید یه بچه ای یا کسی بر اساس بی توجهی با اون برخورد کنه و زخمی بشه واگرنه تموم آرایشگاه ها نونشون را از این راه بدست میارن !