نقل قول:
کسی نیست؟!!
Printable View
نقل قول:
کسی نیست؟!!
بچه ها اپیزود 3 اومد . p30day گذاشته . بپرین بگیرین :n02:
راستی داستان این بازی اصلا چی بود ؟ یادم رفته :n13:
چقدر دیر اومد این اپیزود
ما هم تموم کردیم وان رو
خداییش خیلی قشنگه بازیش...
من از تم بازی خیلی خوشم میاد... رنگ ها، حالات، صدای پس زمینه و ... خیلی با هم میخونن.
قسمت سوم آخرش قشنگ بود، جوگیر میشه طرف...
فقط نمیدونم چرا انتخاب های بقیه بازیکنا رو نشون نداد، ضد حال خوردم...
محتوای مخفی: سوال
بدبختی اینه که هر کاری بکنی آخرش گیری... "چرا فلان کردی؟" "نباید فلان میکردی؟" "همه فکر میکنن تو هنوز همون بیگ بی قدیم هستی" و ... این حس واموندگی رو خوب القا میکنه به آدم، میخوای کار خوب کنی، متهمت میکنن :n24:
واسه من که نشون داد . خیلی عجیبه ...نقل قول:
محتوای مخفی: اسپویل
واقعا یه شاهکاره . انتخابها تو این بازی از The walking dead خیلی تاثیرگذارتر و بهتر طراحی شده .
تم داستان از کلی اثر الهام گرفته شده . lycanthropy و شخصیتهای افسانه ای که توی داستان های کودکانه همه باهاش از بچگی اشنا هستن و همینطور یک الهام خیلی قشنگ از wolverine و همینطور داستانهای کاراگاهی زیباش . واقعا حرف نداره .
محتوای مخفی: حدس در مورد قسمت بعد
والا، منم خیلی حساس ترم تو انتخاب های این بازی... خیلی وابستگی داستان بیشتره. بخاطر اون نفرتی که از دو قلوها داشتم اون کار رو کردم. جیگرم حال اومد.نقل قول:
یه جاش هم خیلی باحال بود... Grendel (همون یارو که دستش رو میکنی)، اینقدر میخوره، بش میگی: "فکر کنم قرار بود کمکم کنی" طرف از حال میره، گوشه بالا مینویسه Grendel won't remember that :n02:
محتوای مخفی: BlueBeared
محتوای مخفی: این چیه که هی میگن؟
این در و دافای تو بازی هم خیلی خوشگل طراحی شدن(Faith, Vivian, Snow White و ...) آدم باشون خیلی خوب ارتباط برقرار میکنه :n10:
محشر بود اپیزود 3 . انتخابای تاثیر گذار داشتیم تو بازی :
محتوای مخفی: اپیزود 3
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
من كه اين بازي رو رو آيفون بازي ميكنم، خيلي بيشتر حال ميده.
كسي ميدونه اپيزود ٣ واسه ios كي مياد؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اپیزود 4 هم دقایقی پیش منتشر شد . تا چند ساعت دیگه احتمالا لینکاش برا ما بیاد .
پ.ن : هنوز لینک نیومده ولی اونایی که بازی کردن میگن افتضاح بوده این قسمت !