یه بار بدون اینکه دابل کلیک کنی ادرس درایو رو تو ادرسبار بنویس اینتر بزن...
Printable View
یه بار بدون اینکه دابل کلیک کنی ادرس درایو رو تو ادرسبار بنویس اینتر بزن...
سلام
یک cd یا dvdلینوکس تهیه کنید
یا به linuxmint.com مراجعه ویکی از انها را از صفحه دانلود دانلود کنید سپس رایت کنید سپس مانند هایرن بوت شوید(فک کنم خودکار بوت شه) صبر کنید تا دسکتاپش را مشاهده کنید(یوزر و پسورد را خالی اینتر بزنید ) سپس دنبال درایوهایتان بگردید . برای بازگشت روی مای کامپیوتر کلیک کنید(فک کنم توی منوی استارت باشه) چون ترتیب درایوها انچیزی نیست که در ویندوز بود!
(اخرین مرحله قبل از وارد شدن به فاز ریکاوری!) با توجه به اینکه 2درایوتان دچار مشکل شده در صورت پیدا کردن فایلها انها را در flash ذخیره کنید.
نرم افزار قدرتمندی میشناسم که توانستم یک درایو 40گیگی را پس از چند بار فرمت شدن نجات داد. ولی باید ویندوز نصب باشد!!
نمیدانید درایو دومتان چقدر فضای خالی داشت؟
لطفا اسم نرم افزارو بگو...نقل قول:
دوست عزیز این ویدیو رو ببین ببین کمکی میکنه واسه درایوات
کد:http://www.uploadbaz.com/rfzkw2t8vyny
هر چی گشتم cdرا پیدا نکردم که اسم درستش را پیدا کنم !!!!! ولی یه چیزی مثل EASEUS data recovery یا EASEUS partition recovery بود. شاید مشهور نباشه ولی کار منو راه انداخت!!!نقل قول:
(یه نصفه روز طول کشید)!
ممنون از لطف شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامینقل قول:
اره نرم افزار خوبی هست قبلا امتحان کردم... ولی یکم قاطی داره!:n02:مثلا بعد از ریکاوری روی یه اهنگی کلیک میکنی یه ترک دیگه پخش میشه!:n21:
دوباره سلام!
آقا من می خواستم ویندوز این سیستم رو عوض کنم. حین نصب ویندوز درایو c رو انتخاب کردم و فرمتش کرد. وقتی زدم که نصب ویندوز شروع بشه
بلافاصله نصب ویندوز متوقف میشه و این ارور رو میده !!
The installation was canceled
Any changes that were made to your computer during the installation process will not be saved
توی یه پنجره ارور هم که همزمان باز میشه این رو نوشته :
Windows could not format a partition on disk 0. The error occurred while preparing the partition selected for installation. Error code: 0*80070057
آقا این سیستم چه بلایی سرش اومده ؟! هارد ش سوخته آیا ؟!
هنگام نصب باید درایو c را دیلیت کنید سپس در فضای خال ان ویندوز را نصب کنید
دیلیت کردم. بازم همین ارور رو میده...نقل قول:
اگر درایو خالی دیگری دارید در ان نصب کنید
یک درایو 1گیگی بسازید سپس درایو c را بعد از ان بسازید سپس دوباره امتحان کنید