دوستان عزیز صلوات بفرستید بحثو تموم کنین
لپ تاپ باید میرفت تعمیر گاه . که رفت :n02:
هر کسی هر چیزیم از دستش بر میومد انجام داد
Printable View
دوستان عزیز صلوات بفرستید بحثو تموم کنین
لپ تاپ باید میرفت تعمیر گاه . که رفت :n02:
هر کسی هر چیزیم از دستش بر میومد انجام داد
بله خب خوشبختانه یا متأسفانه رفته تعمیرگاه
ولی اگر توضیح آنچنانکه گفتم واضح می بود در همون صفحه ی اول قضیه بدقت روشن میشد و تکلیف ایشون هم روشن . و تاپیک چند صفحه طول نمیکشید . ضمن اینکه تجربه ی مصوّری برای دیگران هم میشد ...
بقول شما بگذریم
اقا قبول دارم ولی با اعصاب خرد کی حوصله عکس گرفتن داشت ! ولی به قول شما و این دوستمون لب تاپ باید می رفت تعمیر گاه (چون خودم تعریف نباشه از خودم همه جوره می تونم از لحاظ نرم افزاری و تا حدودی سخت افزاری مشکلات لوازم الکترونیکی رو حل کنم ) اما این رو هر کار کردم حل نشد که نشد ! رم ها عوض کرد هارد رو عوض کردم بازم نشد که نشد ! دیگه بیشتر از این تو سطح دانش من نبود و مجبور بودم بدم تعمیر گاه ! از طرفی مشکل داغ کردن هم بود که قوز بالای قوز شد ! البته بگم نصف این مشکلات پیش اومده تقصیر خودم هستش چون از لب تاپ درست استفاده نکردم و با تنبلی اغلب روی فرش و پتو میذاشتم که باعث میشد فن به فشار بیافته و پرز و ... بگیره فن !
در هر صورت امیدوارم کار به تعویض چیپ نرسه !! و با سرویس و ایپرام و ... مشکل حل بشه
سلام دوباره
دوستان بعد از ظهر از اون مرکز تعمیرات زنگ زدن به من و گفتند خوشبختانه با تعویض چیپ بایوس لب تاپ بالا اومده و گفت که هارد رو بیارم تا تست کنیم ببینیم بالا میاد یا نه .
هارد رو بردم و دادم گذاشت رو لب تاپ ولی سیستم بالا نیومد و گفت باید ویندوز رو عوض کنم و دوباره بایوس رو آپدیت کنم ( چون چیپ عوض شده و بایوس خالی هستش باید اپدیت بشه ) . گفت یا امشب یا فردا تحویل میده در صورت اوکی بودن همه چی :n16: امیدوارم مشکل دیگه ای بوجود نیاد و با همین مورد درست شده باشه :n27:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وستان می خوام 2 تا رم 2 گیگ دی دی آر 3 باس 1333 خودم رو بدم و روش هم 10 تومن بدم و یه رم 4 گیگ دی دی ار 3 با باس 1333 بردارم و روش 10 تومن بدم . قصدم از این کار ارتقا لب تاپ در اینده هستش رمش البته !
حالا به نظرتون این کار رو انجام بدم یا خیر ؟
عجیبه خب خود تعمیرکار یک هارد میذاشت و امتحان میکرد دیگه . نیاز به احضار شما نبود
تعویض رم هم کار آینده نگرانه ای هست و طبیعیه مصرف برق یک ماژول کمتر از دو تا ماژول هست ولی
دو تا ماژول فعلی بصورت 2 کاناله دارند کار میکنند (که البته برخلاف تئوری و تصورات اولیه، در بنچمارکها پهنای باندش در عمل چندان تفاوتی با حالت single نداره)
سلام دوباره
اقا امروز بعد از ظهر دیدم از طرف خبری نشد گفتم بذار خودم برم ببینم چیکار کرده !!! رفتم رسیدم مغازه گفتم اقا چی شد !! برگشت یکاره گفت اقا درست نشد و باید ارسال بشه به تهران منو میگی این حالتی شدم :n27::n28:
بعد چند لحظه گفت اقا درست شد ه شوخی کردم منم که اینجوری شدم :n19: گفتم از چی بود . گفت دو تا از چیپ هاش سوخته بود که برام تعویض کرده و از طرفی فن لب تاپ درست کار نمیکرده که باعث سوختن چیپ شده رو هم سرویس کرده ! در هر صورتش درست شد خدا رو شکر و برام 90 تومن خرج برداشت هرچند که بازم راضیم که درست شد . این در عرض 2-3 سال اولین خرجی هستش که این لب تاپ برام داشته و اشکالی هم نداره نوش جونش :n16:
از دوستان عزیزی هم که همفکری کردند ممنونم .
صــــــــــــــــــــــــ ــــلوات
:n05:
اما این همه بحث و جَدَل و خرابی و بیا و برو تقصیر این انگری بیرد بود آآآآ :n02:
خدا رو شکر که درست شد :42:
واسه من تجربه شد Angry birds بازی نکنم :n02: می زنه سیستمو می پوکونه بدون اینکه سیستم خودشو بتونه خاموش کنه یا بوق اخطار بده لحظه روشن شدن!!!!! ( واقعا عجب مشکل عجیبی بود :n13: . )
نقل قول:سلامنقل قول:
بله خدا رو صد هزار مرتبه شکر درست شد و نیازی به فرستادن به تهران نشد . هر چند 90 تومن هزینه برداشت + خرید یه کول پد نانو 30 تومنی برای دفع بهتر حرارت لب تاپ . اما انصافا تو این 2-3 سالی که دارمش اصلا اذیتم نکرده بود و کاملا عالی کار کرده بود . این هزینه هم نوش جونش ایشالا روغن بش بره تو فن هاش بهتر بچرخه براش :n02:
راستی اولین کاری که کردم انگری برد هایی که روی لب تاپ نصب بود و سایر بازی ها رو پاک کردم اقا وقتی قویترین پی سی رو دارم چرا رو لب تاپ بازی کنم :n13: در هر صورت خدا رو شکر حل شد موضوع .
ز همه دوستان عزیزم هم تشکر فراوانی دارم
:n11: