از دوستان هست که اقوامشون هم در بانک باشه و هم در بورس کار کنه ( منظور کارمند بورس اوراق بهادار هستا )
خواستم بدونم کدوم از لحاظ حقوق و مزایا بالاترن ؟
ممنون
Printable View
از دوستان هست که اقوامشون هم در بانک باشه و هم در بورس کار کنه ( منظور کارمند بورس اوراق بهادار هستا )
خواستم بدونم کدوم از لحاظ حقوق و مزایا بالاترن ؟
ممنون
اگه تجربه و سرمایه باشه ، چرا که نه !نقل قول:
سلام دوستان من 100 میلیون پول می تونم بعنوان سرمایه بریزم توی یه کاری تا 4 ماه دیگه ! چون الان سربازم ! منتها چه کاری !؟؟!
خودم فکر کردم دیدم که میشه ((فقط)) بال و کتف کبابی بزنم توی یه جای خوب و شلوغ و فقط بدم بیرون ! کارش مثل فست فود سخت نیست ! یه فر گردون می خواد که بال و کتف هارو بگردونه ! البته فروش توسط پیک موتوری هاست! به این خاطر می گم که جای کوچیکتری اجاره کنم و پول پای میز و صندلی و جا ندم و همرو بدیم بیرون!
حالا مغازه اجاره کنیم ! بعدش چی ؟ پروانه کار و این چیزا(که من نمی دونم) می خواد ؟
کلا چه درده سرایی داره تا ما بخوایم یه همچین سیستمی رو راه بندازیم
تهران
والا تجربه که میشه گفت یه جورایی دارم چند سال برای امرتات توی زمینه پلیر های کووان کار میکردم ولی کلا خیلی به گجت های مختلف علاقه دارمنقل قول:
به نظرت چقدر سرمایه اولیه میخواد برای یه فروشگاه کوچیک؟ اول از مغازه کوچیک به بزرگ شروع کنم بهتره!
بعد از نظر دردسر های مربوط به اصناف و اتحادیه به نظرت تداخل ایجاد نمیکنه؟
من که خودم رو راحت کردم. مدارک تحصیلی رو گذاشتم کنار. تو بورس بین الملل مشغول شدم و بعد هم از ایران رفتم
واردات ا زکشورهای خارجی مثل چین هم خوب در آمدی داره..ما چنتا ا زفامیلمون که رفتن تو کار واردات خوب ثروتی به هم زدن...
اولش یه 10-20 هزار دلار سرمایه میخواد بری چین و جنس بخری شهرها و کارخونه ها رو خوب بشناسی با یه ترخیص کا رخوب تو چین آشنا بشی که جنستو سریع بفرستن..خلاصه هر کی رفت وضعش خوب شد..
یه آشنا دیگه هم داریم رفت تو کا رواردات الماس از هند بمبئی..همین چند روز پیش یه ماشین خرید 400 میلیون تومن rx350 lexus..میره بمبئی بلریان میخره میفرستن ایران تو بازار میفروشه ..کارشو خوب بلده و ثروت خوبی هم بهم زده..
تو ماشینش عکس گرفتم از خودم چند روز پیش: یه شام مشتی هم بهمون داد تو یه رستوران خوب تهران واسه خاطر شیرینی ماشینش..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی..
خوبین انشاالله ؟
دوباره تاپیک رو آپ میکنم تا از ایده ها و نظر هاتون بهره ببریم .
دوستان لطفا هر کس که شغلی راه انداخته و موفق بوده، بگه استفاده کنیم .
سلامنقل قول:
توی این اوضاع بیکاری کسی ایده شغلی موفقشو حتی به برادرش هم نمیگه چه برسه اینکه بیاد توی اینترنت بگه!
والا یا باید پولدار باشی بزنی تو کار واردات از چین به لطف اقا
یا باید پولدار باشی یه مغازه یه جا شاخ کرایه کنی که برات بصرفه
یا باید مثل 70 میلیون پولتو بدی سهام که اقا زاده ها برات بالا پایینش کنن
یا باید مرغداری بزنی که از بو گندش حالت بهم بوخوره و دولت مردمو سیر کنه از قبالش
یا باید مثل یه جوان تحصیل کرده و مودب خود کفا بشی با دستای خودت کف درست کنی و .... :n19:
والا الان اکثر بجه های سایت تا 100 میلیون هم دارن ولی نمیدونن چه کنند باهاش :n28:
سلامنقل قول:
نفعی که بازار فورکـس میره تو جیبِ عده ای معدود , از ضرر هزاران هزار نفری هست که پول و سرمایه ی خودشون رو از دست میدن توی فورکـس .
در فورکـس نه کالائی تولید میشه نه خدماتی ارائه میشه .
فقط عده ای با ایجاد نوسان در قیمت ارزها سرمایه ی کم تجربه ها و بی تجربه ها رو میزنند و میبرند .
سه دسته نفع میبرند از فورکـس :
گردانندگانش که میلیاردها دلار فقط بابت راه اندازی باراز از فورکـس بازها میگیرند
غولهای پشت پرده که کنترل قیمتها رو در دست دارند و با بالا پائین بردن قیمتها میلیاردها دلار از سرمایه های فورکـس بازهای معمولی و کم تجربه و بی تجربه رو بالا میکشند .
عده ای بسیار اندک هم با شانس و اقبال گهگاهی چیزی میبرند و گاهی هم ضرر میکنند .
============================== ======
در بیشتر موارد , اولش که عضو میشی با صد یا هزار دلار , برات دون میپاشند تا بیشتر سرمایه گذاری کنی بعدش یهو همه رو بالا میکشند درست مثل قماربازهای کلاهبردار کنار پیاده رو که یکی بساطش رو راه میندازه و چند تا هم به اسم مشتری باهاش همدست میشند و اول کاری میکنند که قربانی کمی پول ببره و شیر بشه و وقتی هر چی تو جیبش داره رو میذاره توی قمار , پولش رو با ترفندهای مخصوصی بالا میکشند و بهش میگن باختی اما عیبی نداره , بعداً دوباره بیا .
فورکـس از کازینوئی که بی تقلب کار میکنه هم بدتره .
بیشتر کسانی که جذب فورکـس میشن , با ایده ی "بذار شانسم رو امتحان کنم" واردش میشند و این همون چیزی هست که گردانندگانِ فورکـس ازش سودِ سرشار میبرند