من میخوام سونی T یا SP رو بخرم ( برم بازار ببینم شرایط چطور هست )، حالا میخواستم اگه نکته ای هست که موقع خرید باید بهش دقت کنم که سرم کلاه نره رو بهم بگیدکه بعدا مشکلی پیش نیاد.:n12:
Printable View
من میخوام سونی T یا SP رو بخرم ( برم بازار ببینم شرایط چطور هست )، حالا میخواستم اگه نکته ای هست که موقع خرید باید بهش دقت کنم که سرم کلاه نره رو بهم بگیدکه بعدا مشکلی پیش نیاد.:n12:
حتما با گارانتی ارین بخریننقل قول:
این سایتو ملاحضه کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خودتون جعبه رو باز کنین بهتره( یحو دیدی اون وسط یه چیزی کش رفت)
Xperia V هم اضافه کنید، همون امکانات Xperia T رو داره و ضد آب هم هست (ولی صفحه نمایشش 4.3 اینچه!)نقل قول:
سلام
من دیروز رفتم پاساژ علاالدین T با گارانتی آرین 970،000 و SP با گارانتی آرین 1،050،000 بود که حداقل قیمتی بود که پیدا کردم .
بدون گارانتی هم که خدا بده برکت T از 920،000 بود تا 1200،000 برای SP هم همین طور.
چیزی که اونجا منو درگیر کرد این بود که همه میگفتن TX بهتر از T هست و هیچکدام جواب منطقی برای حرفشون نداشتن.
حالا آیا نظر شما هم همینه؟وچرا؟ که اگه این طور باشه که میرم SP میخرم چون هم قیمتن.
البته برا یه بنده خدایی هم P خریدم بدون گارانتی ( گارانتی دار پیدا نکردم ) 810،000 ( آپدیت شده ، منو فارسی و برچسب شبنم داشت ) که وقتی یه مقدار باهاش کار کردم این 2عیب رو توش دیدم:
1- کلید های سخت افزاری خوب عمل نمیکرد.
2- شتاب سنجش هم دیر عمل میکرد.
این رو از یه سایت دیگه میذارم:نقل قول:
نقل قول:
سلام ،
ميخواستم يک سري از فرق هاي اين دو غول سوني رو با هم مقايسه کنم!
در درجه اول TX واقعا کيفيت صفحه ي بهتري نسبت به T داره که از ويديو هاي موجود تا حتي کار کردن خودم برام راحت معلوم بود.
تو دوربين هم TX عکس هاي روشن و گرم تري گرفته که واقعا برام جذاب بود ولي با وجود اينکه هردوشون از سنسور هاي Exmor R for Mobile استفاده ميکنند ولي TX عکسهايي يه خرده نويزي تر نسبت به T داره!
يک چيزي که TX رو واقعا ارزشش رو بالا ميبره عوض شدن باتريش هست ولي نبايد فراموش کنيم که TX باتري 1750 م.ا داره ولي T باتريش 1850 م.ا هست!
به نظر من زاويه ديد TX چون قابل مقايسه با T نيست پس حرفي نميزنم! ( T صفحش آبي ميشه )
تو سيستم هاي ارتباطي TX چند قدم از T جلو تره که ميشه گفت دو باند بيشتر در 3G نسبت به T داره!
در اسمارتفون TX چراغ LED واقعا خيلي شفافي به کار برده شده ولي باور کنيد براي T فقط در تاريکي به راحتي معلوم هست.
TX از 10 انگشت پشتيباني ميکنه ولي T از 4 انگشت! اين باعث ميشه دقت لمس TX بهتر بشه! (نه اينکه شما بخواين با 10 تا انگشت کار کنيد )
از نظر ظاهري با اينکه در نگاه اول کاملا شبيه به هم هستند ولي فرق هاي ريز و درشت زيادي دارند:
- TX گوشي نازکتري نسبت به T هست!
-TX گوشي سبکتري نسبت به T هست!
-TX لوگو Xperia در زير براش روشن ميشه در صورتي که سوني براي T يک Xperia ساده فلزي به کار برده!
-TX گوشي قدبلندتري نسبت به T هست!
-TX نسبت به T يک بدي خاصي داره! اون هم جايگذاري و شکل تقريبا ميشه گفت زشت دکمه هاي گوشه گوشي نسبت به T هست!
- راستي من از جايگذاري هدفون جک T خيلي بيشتر خوشم مياد تا TX.
-زماني که TX رو دست گرفتم احساس کردم راحت تر هستم ( راحت تر گفتم چون هر دوشون واقعا گوشي هاي راحتي هستند) اونم به خاطر اينکه صفحش در محدوده دست هست و مثله T زياد بالا برده نشده!)
ولي با تمام اين موضوع ها براي من انتخاب خيلي راحته! مسلما تفاوت قيمت(در حال حاضر) مانع من نسبت به خريد TX نميشه!!!
*** تمامي حرف هام حاصل امتحان کردن گوشي با دستهاي خودم بود***
ممنونم از شما که نقدم رو خونديد و ديجي کالا که اين امکان رو به من داد.
که اینطور:n13:نقل قول:
این اطلاعات رو فقط از کسی که با این دو گوشی کار کرده میشد به دست آورد.
لطف کردین دوست عزیز:n16:
یه سوال دیگه: شنیدم به تازگی مرکز خرید موبایلی در اطراف 7حوض و تهرانپارس اونجاها راه اندازی شده، شما آدرسی چیزی ازش دارین؟
شاید اونجا قیمت ها مناسب تر باشه حداقل بدلیل اینکه تازه راه افتاده.
من باشم تی ور میدارم.
از کار کردن و تجربه کاریم میگم
شما هم برو طبقه 6علائدین بخر
تاکید میکنم.طبقه 6
اما از بین Tو Spو TX
من حتما Sp برم میدارم
البته دوست عزیز tx اینجور که توی سایت موبایل آی آر کاربراش نوشتن مشکلات و باگهای بخصوص زیادی داره که اکثرشون رو t نداره و البته t رو بعضی از کاربرای همون سایت گفتن که با آپدیت 4.1 وای فایش از کار می افته ... منم می خواستم تی بگیرم (صفحه ی قبل پستم هست) ولی به خاطر همون مشکل وای فایش و این که تفاوت قیمتی با اس پی نداشت اس پی رو گرفتم تا حالا باگ و مشکل خاصی توش ندیدم خدا رو شکر ، بغیر از مشکل جزئی تاچ و اینکه عکس برداری دوربینش به نظر من در حد t, tx , v نیست.
حالا چرا اینقدر تاکید هست که برم طبقه 6؟:n13::n02:نقل قول:
SP رو از کجا و چند گرفتی؟نقل قول:
گارانتی چی؟
تاچش چه مشکلی داره؟
از تهران نگرفتم ، هر چی گشتم با گارانتیش رو گیر نیاوردم و بدون گارانتیش رو مجبور شدم بگیرم 1ت ، کلیپ های مشکل تاچش رو سرچ کنی هست یکی اینکه موقعی که به شارژر وصله تاچش بگیر نگیر پیدا می کنه و یکیم اینکه در حالت افقی گوشی رو قرار بدی روی میز تاچش بگیر نگیر داره که جفت حالتش یه بار برام پیش اومد اما اینکه همیشه اینطوری باشه و معمول باشه نه این طور نبوده تا حالا ( البته یه آپدیت براش اومده که با اون آپدیت کاربرا میگن این مشکل حل میشه )نقل قول: