البته خیلی از داستانهای مربوط به نژادپرستی هیتلر افسانه و ساخته تبلیغات دشمنان نازیسم است، چون تاریخ را فاتحان نوشته اند.
آمریکا و انگلیس خودشون بیشتر از همه نژادپرست بودند،
ارتش آلمان بر خلاف ارتش آمریکا و انگلیس میان سربازانش تفکیک نژادی نداشت و ترکیبی از نژادها و فرهنگهای مختلف بود!
آلمان نازی اگه نژادپرست بود پس چرا با ژاپن زرد پوست متّحد بود؟ چرا شصت هزار سرباز مسلمان عضو اس اس بودند؟
تبلیغات رسانه ای ضدّ آلمانی در آمریکا نوشتند که هیتلر نژادپرست چهار بار مدال طلای المپیک جسی اوونس رو نادیده گرفت؛ ولی خود جسی اوونس بعدها در سال 1970 در بیوگرافی خودش نوشت که:
«من وقتی از مقابل هیتلر رد شدم او برخاست و با من دست داد، من نیز با او دست دادم؛ من فکر میکنم که رسانه ها در نکوهش بزرگمرد آلمان، عکس العمل بدی از خود نشان دادند»!!
و در پاسخ به دوستی که کشتار شصت میلیون جمعیّت رو به هیتلر نسبت داد، باید بگیم: کشتارهای هیتلر بیشتر بود یا دشمنانش؟
بمباران شیمیایی هیروشیما و ناکازاکی کار هیتلر بود یا دشمنانش؟
بمباران شهر درسدن آلمان که تعداد کشتههایش حتّی بیش از کشتههای هیروشیما بود کار هیتلر بود یا دشمنانش؟
بر اساس اسناد تاریخی، هیتلر بارها و بارها به بریتانیا پیشنها صلح داد ولی جواب مثبتی دریافت نکرد.
هیتلر حتّی هنگام فتح فرانسه راه را برای عقب نشینی نیروهای بریتانیا باز گذاشت تا سربازان بریتانیایی با خیال آسوده به وطنشان باز گردند!
دوستان، اخیرا یه مستند به نام Adolf Hitler - The greatest story NEVER told در بیست و سه قسمت توی یوتیوب هست و ادامه داره حتما ببینیدش.