آنچه گذشت...!
این 13 بازیکن برای 6 پست می جنگند(مگر اینکه پپ برنامه بازی با سه مدافع رو داشته باشه که بعید به نظر می رسه):
شواینی، کروس، مارتینز، مولر، ریبری، گوتزه، گوستاوو، امره، روبن، شکیری، مانژو، پیزارو و تیاگو
با توجه به اینکه کیرشهف مدافع جوانی هست و اینکه مدافع درجه یکی به عنوان زوج دانته جذب نکردیم و سابقه کاری پپ در بارسا، احتمال بازی کردن مارتینز به عنوان مدافع وسط تقریبا زیاده، از بین 12 نفر باقیمونده اسامی که فیکس بازی نکردنشون یک جورایی بیشتره قابل هضم هست: پیزارو، امره، گوستاوو، شکیری و روبن، یعنی 7 بازیکن باقیمونده برای 6 پست. که با این حساب دو تا از حالت های محتمل تر می تونه به این شکل باشه:
(1) گوتزه به عنوان 9 کاذب (مانژو نیمکت نشین)
(2) از کروس/تیاگو (به خاطر شباهت هایی که از نظر پست بازی دارند) به صورت چرخشی استفاده بشه
(1)
Neuer
Lahm – Martinez/Boateng - Dante - Alaba
Thiago - Schweinsteiger
Muller - Kroos - Ribery
Götze
(2)
Neuer
Lahm – Martinez/Boateng - Dante - Alaba
Thiago/Kroos - Schweinsteiger
Muller - Götze - Ribery
Mandzukic
از اونجا که مارتینز قابلیت های فوق العاده بالایی به عنوان هافبک داره، شخصا ترجیح میدم ترکیب به این صورت باشه: (مانژو اولین کاندید ورود به زمین!)
Neuer
Lahm - Boateng - Dante - Alaba
Martinez - Schweinsteiger
Muller – Kroos/Thiago - Ribery
Götze
با این صحبت ها به نظرم بازیکن هایی که جایگاهشون با این انتقال بیشتر از همه تحت تاثیر قرار می گیره کروس و مانژو هستند که با اومدن لوا در فصل آینده، شرایط برای مانژو سخت تر هم میشه.
نکته دیگه ای که مطرح هست، حضور تیم در همه جام های ممکن این فصل هست و این غنی تر شدن نیمکت در عین معایبش، توی این فصل می تونه کمک حال تیم باشه، [
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
] هم مقاله جالبی در مورد میزان دقایق تقریبی که نصیب هر بازیکن میشه، با در نظر گرفتن همه حالات، از حالتی که به پیزارو اصلا بازی نرسه، تا زمانی که به پیزارو معادل نصف بقیه بازیکنان زمان برسه، تا حالتی که به بازیکنان تیم جوانان هم بازی برسه و ... و نهایتا اون میزان دقایق محاسبه شده رو با آمار فصل قبل(نمودار پایین) مقایسه کرده:
در مورد نگرانی هایی که در مورد بازگشت احتمالی تیاگو به بارسا در آینده هست: البته هیچ احتمالی رو نمیشه رد کرد اما تیاگو دقیقا دو سال قبل بعد از جذب بازگشت فابرگاس و به خطر افتادن جایگاهش طی مصاحبه ای با EFE اسپانیا گفت: "من دروغ گفتم اگر بگویم آرزوی من موفق شدن در بارسلوناست، آرزوی من موفق شدن در فوتبال هست" که این مصاحبه بازتاب زیادی داشت و به وفادار نبودن متهم شد. این خودش رویکرد تیاگو رو نشون میده که اولویتش اعتماد سرمربی و بازی کردن هست، برای همین فکر نمی کنم مثل فابرگاس به دنبال بازگشت باشه چون تقریبا میشه گفت این دفعه با جداییش در حالی که باشگاه تمایل به موندنش داشت، تقریبا پل های پشت سرش رو خراب کرده.
پ.ن. تیاگو در فصل قبل از 38 بازی لیگ، فقط در 15 بازی به صورت فیکس بازی کرده(12 بازی به عنوان یار جانشین)، اما نکته ظریفی که به اون توجه نداشته اینه که بوندسلیگا 18 تیمه هست و دقایق کمتر : دی