-
در پی انتقاد قانون آنلاین و چند رسانه دیگر رخ داد
عذرخواهی احسان علیخانی بابت شلوار: قرمز نبود بادمجونی بود!
مجری ماه عسل در ابتدای برنامه امروزش به ذکر توضیحاتی درباره ماجرای دیروز پرداخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانون آنلاین- احسان علیخانی مجری برنامه تلویزیونی «ماه عسل» که با پوشش خاصش در برنامه دیروز واکنشها و انتقادات فراوانی را برانگیخته بود، امروز بابت این موضوع از مخاطبان برنامهاش عذرخواهی کرد.
به گزارش قانون آنلاین، علیخانی روز گذشته با شلوار قرمزرنگ به اجرای برنامه ماه عسل پرداخت که این اتفاق باعث بروز واکنشهایی در رسانههای رسمی و شبکههای مجازی شد و قانون آنلاین نیز به انتشار
این ماجرا پرداخت. همین واکنشها باعث شد این مجری تلویزیونی در ابتدای برنامه امروز ماه عسل به ذکر توضیحاتی درباره این موضوع بپردازد.
احسان علیخانی با اشاره به اینکه بعد از سالها اجرا در تلویزیون طبعا با قواعد این حوزه آشنایی کامل دارد، ادامه داد: «شلواری که من پوشیده بودم در اصل بادمجانی رنگ بود اما در جریان پخش تلویزیونی رنگها پررنگتر میشوند و این اتفاقها رخ میدهد...» او افزود: «میدانم اینجا سیرک نیست و باید شان و شئوناتش حفظ شود. اما با وجود اینکه بیتقصیر بودم بابت این اتفاق عذرخواهی میکنم.»
-
قسمت امروز رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
-
من قسمت دوم ماه عسل نديدم و توضيحاته دوستان رو ميخوندم فکرکردم مهمون برنامه شلوار جين قرمز پوشيده بوده
ولى الان فهميدم خودش پوشيده بوده
عجب چيزى رو از دست دادما:n02:
در مورد امروز هم به نظرم تمومه قسمتاش خوب بود
-
یعنی شلواره اینقدر ضایع بوده که مجبور شده معذرت بخواد؟؟؟ :n02:کسی عکس ازش پیدا کرد لطفن بزاره
-
-
نه باو اصلا به تم برنامش نمیخوره،چه ضایع
-
درسته نه به تیپش میخورد نه به جو برنامه ولی اینجوریم نبود دیگه مجبور بشه معذرت خواهی کنه
==========================
برنامه امشب جالب بود شغلهایی که هرکسی نمیتونه انجامشون بده و مثل اون باربرا وضعیت جسمیشون هم خیلی زیاد تحت تاثیر قرار میگیره تا جایی که تو این سن نمیتونستن به راحتی رو زمین بشینن :n03:
پ.ن:یجا یکی از اون تکنیسینا گفت اقای علیخانی شما نباشی یکی دیگه هست کارت رو انجام بده احسان گفت اره راس میگه من چند بار نبودم یکی دیگرو آوردن :n02:
-
جالبترین بخش برنامه اینجا بود که احسان علیخانی فکر میکرد اینها همشون روزه هستن گفت باید افطار بمونید، بعد اینا گفتن نه باید بریم بازار کار داریم که باید انجام بدیم، بعد احسان گفت که
چطور با زبون روزه الان موقع افطار میتونید کار کنید ، بعد اینا گفتن ما اصن روزه نیستیم :دی احسان علیخانی چشاش گرد شد وقتی اینو شنید :n06:
-
وای یاد متیو بلامی خواننده گروه میوز افتادم :دی
اگه متیو بفهمه خودکشی میکنه :n08:
-
مگه اينا لباساشون رو خودشون انتخاب مي كنن ؟ طراح لباس و دكور و تهيه كننده كشكن ؟ يا همشون خودشه ؟ در ضمن بسيار بزنامه ي مزخرفيه ! اين آقا هم لوس و بي مزست مثه اكثريت مجرياي صدا و سيماي ضرغامي! از يكي دو سال پيش هم شروع كرده به تقليد از فرزاد حسني !