نقل قول:
خب اگه نمیدونی بی خیالش شو. چون به تخصص کافی احتیاج داره که فکر نمی کن با این اوصاف داشته باشین
هاستینگ در واقع مدیریت یک مقدار فضای اینترنی مثلا 10 گیگ و قسمت کردن اون بین چند تا کاربر هست که احتیاج به یادگیری خط فرمان لینوکس در حده کد های تخصصی و کانفیگ کردن و افزایش امنیت سیستم عامل سرور هست
البته از نمایندگی که سایر هاستینگ های بزرگ میفروشن هم میتونید استفاده کنید. ولی اگه سرور مجازی رو خودتون بخرید و کانفیگ کنید بهتره
سرور مجازی هم نوعی فضای اینترنتی هست که قسمتی هارد رو با مقدار سخت افزار مشخص و یک سیستم عامل با دسترسی روت به شما میدن که هر کاری میخواید بکنید. یک مورد دیگه هم داریم به اسم سرور اختصاصی که در واقع یک کامپیوتر کامل رو اجاره می کنید مثلا 64 گیگ رم و پردازنده سری زئون اینتل ( پردازنده سرور ) + هارد 3 یا 6 (یا هر چه قدر که بخوای) ترابایتی که خیلی هم گرون تموم میشه.
در کل من پیشنهادم رو پس میگیرم اما میتونی شروع به یادگیری کنی و سال بعد یه هاستیگ موفق بزنی
هزینه های دیگه هم مثله طراحی قالب داره.
البته من کمی اغراق کردم اما برای یه کاربر حرفه ای با 100 تومن هم میشه هاستینگ راه انداخت اما فقط برای 2 ماه اول ...اما برای کسایی که برنامه نویسی بلد نیستن و تجربه ندارن حداقل 200 تومن بودجه میخواد.نقل قول:
یه سرور مجازی میخری با سرعت خوب ، 20 گیگ با قیمت 35 تومن. 20 گیگ هم سرور ویندوز میخری نخریدی هم مشکل نداره چون برای شروع مشتری کمی داری.
تمومه دیگه سایتت رو روش بنا می کنی قالب رو هم خودت طراحی می کنی اگر هم بلد نیستی یه سر به وردپرس.ارگ میزنی و یه قالب انگلیسی خوب رو میخری و ترجمه می کنی یا هم اگه قالب گرون بود از یه قالب رایگان استفاده می کنی. اگر هم بلد نبودی ترجمه کنی 25 تومن برات ترجمه می کنن
اینها البته برای ماه اول بود چون تقریبا تا 2 ماه شما هیچ در آمدی نداری و باید یه کم سختی بکشی که بعدش پول سرازیر میشه به جیبت. قدرت مشاوره دادن و صحبت درست با مشتری و اعصاب درست و درمون و اینترنت خوب و وقت زیاد و ... هم از خرج های پنهانش محسوب میشه
اما کاره سخت و طاقت فرسایی محسوب میشه