دوست عزیز , بچه های مستقل کاراشون بخش های مختلفش متوسط هست به دلیل سختی و فشار کار چون همونطور که میدونی ساخت بازی تک نفری حرفه ای نمیشه و اگه کسی خواست کار تکی حرفه ای بزنه زمان بر هست و سختی زیاد و شاید بینش بیخیال هم بشه.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز , بچه های مستقل کاراشون بخش های مختلفش متوسط هست به دلیل سختی و فشار کار چون همونطور که میدونی ساخت بازی تک نفری حرفه ای نمیشه و اگه کسی خواست کار تکی حرفه ای بزنه زمان بر هست و سختی زیاد و شاید بینش بیخیال هم بشه.نقل قول:
فکر نکنم برات محسن مشکلی پیش بیاد چون یک خارجی تو گیم میکر یک بازی ساخته همه شخصیت های کارتونی بازی ها توش بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان نمی دونم تو سایت به copyright برای محصولات نرم افزاری 70 سال و محصولاتی که به صورت boradcast ارایه می شن زده 50 سال البته فکر کنم حق استفاده از شخصیت یک کارتون یا بازی فرق کنه با حق نرم افزار .
پرویز جان مشکل همون وقت و بی پولی هست که گریبان گیر هست وگرنه همه کار شدنی هست...
میگم محسن جان چشم های کراش بهتر کن یکم انگار کاج شده.
منم با سختی های مدلسازی آشنا هستم و کار مستقل...
منظورم این بود که کراش شما یه مدت تو آفتاب مونده رنگش رفته
یه رنگ عوض کردنه ولی خیلی تاثیر داره
:n12:
این اصلاحات انجام میشه , اما منظور من کلی بود :n06:
ممنون
دوستان دیروز (الان ساعت1 : 15 e ) طراحی مدل مرحله اول زدم از فردا هم پر قدرت بقیشو ادامه میدم اما اگه از گشنگی مردم نگین چرا مردی:دی (تو این کارا پولی نیس اخه)
راسی چند روز بود تا دیروز انرژی خالی کردم در حد المپیک ، امیدوارم از اون فضایاااااا واستون پیش نیاد یا اگه خدایی نکرده درگیر شدین زودی مثه من بیخیال شین و حلش کنین که از کارو زندگی میفتین و هوایی میشین: دی (راه حل خواستین پ.خ پلیز :دی)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
کلا تا وقتی پول ندارین واستون پیش نیاد ،اینم اول صبحی اضافه کنم اسپمم تکمیل شه :دی
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
ها.... این چرندیات چیه میگی
تا بچه ها قاطی نکردن بزن دیگه کارو خوشکل شده بود:n24::n24:
مدل سازی مرحله اول تموم شد احسان , یه تکسچر و بکگراند بندازم روش تمومه و شاید با برنامه نویسی 1-2 هفته دیگه طول میکشه که با 10 مرحله کارو جم کنم:n01:
راسی بچه ها یک وقت قاطی نکنین هاااااا , sorry اینجا نمیشه زیاد بازش کرد :دی