فکر کنم مغزش رو میتونید شرطی کنیدنقل قول:
سوت = نشون دادن فندوق (هرچی که میخوره)
تکرار سوت و جایزه بیشتر = شرطی شدن مغزش مبنی بر اینکه صدای سوت که اومد فندوق در کاره.....
Printable View
فکر کنم مغزش رو میتونید شرطی کنیدنقل قول:
سوت = نشون دادن فندوق (هرچی که میخوره)
تکرار سوت و جایزه بیشتر = شرطی شدن مغزش مبنی بر اینکه صدای سوت که اومد فندوق در کاره.....
درود و ممنون
من همین کار رو با همستر خودم انجام دادم ... ولی فقط وقتی که توی قفسه به صدا واکنش نشون میده .
ولی وقتی میارمش بیرون به صدای سوت اصلا توجهی نمیکنه !
با این که بارها و حدود یک ماه بیرون قفس این کار رو با اون تمرین کردم :n02: ولی فایده نداشت .
به هر حال ممنون ... اگه روش دیگه ای سراغ دارین راهنمایی کنین ممنون میشم .:n02:
تو محیط بیرون اگر خوراکی بتونه پیدا کنه به سوت شما واکنشی نشون نمیده .
یادتون هم باشه همیشه موقع سوت زدن بهترین چیزی که دوست داره بهش بدین و تو مواقع دیگه که غذا میخوره اون مورد جزو غذای اصلیش نباشه .
فقط هنگام سوت.
وقتی هم ج.اب میگیرین که به محیط بیرون عادت کرده باشه و چیزی وجود نداشته باشه که توجهش رو جلب کنه .
جلوتر از همه ی اینا اینه که باید باهاتون دوست باشه و راحت بیاد تو دستتون . فرار نکنه . تو دستتون وایسه . گاز نگیره . بعد مرحله ی اموزشه
راستش جایی نمیذارمش که خوراکی پیدا کنه ... یک جای خلوت میذارمش .
معمولا موقع سوت زدن بهش تخمه میدادم :n02:
معمولا میارمش بیرون و خیلی وقت ها نیم ساعتی بیرون میمونه و دور میزنه .
از نظر گاز گرفتن و آشنایی هم مشکلی نیست ... یک سالی هست که اونو دارم ... ولی اون چیزی رو که میخواستم یاد نگرفته :n02:
ولی توی قفس که باشه و سوت بزنم سریع میاد طبقه بالاتر و جلوی در قفسش منتظر میمونه تا بازش کنم بیاد بیرون :n02:
از این حرکتش خیلی خوشم میاد :n01:
باید به مدت طولانی بیرون بمونه .
حتی سگ هم همیشه بسته باشه و بعد ازاد بشه تا چند روز از ادم دوری میکنه و میخاد همه جارو زیر و رو کنه و ....
نیم ساعت که چیزی نیست
چند روز بذارین بیرون باشه
سلام و خسته نباشید
من یه خوکچه هندی دارم میخواهم یادش بدم فقط یه جای بخصوص ادرار و مدفوع کنه کسی راه آموزشش رو بلده؟
با تشکر
سلام , من خواستم تاپیک بزنم اما گفتم سوالم رو اینجا بپرسم ؛
من یه سنجاب وحشی گیرم اومده و میخوام ازش نگهداری کنم , نر هست ...
خواستم بدونم با تنهایی مشکلی نداره ؟ بعد خیلی بی قراری میکنه طبیعیه برای روزای اول ؟ بعدش غذا چیا بدم بهش ؟ + اگه توصیه ای هم دارید خوشحال میشم بشنوم .
نقل قول:
برای سوالتون یه تاپیک ایجاد کنید.
درود
چند جا خوندم که جویدن میله های قفس برای همستر خطر داره و میتونه بهش آسیب بزنه .
برای نمونه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شهرمون همه جا رو برای پیدا کردن سنگ جویدنی همستر زیر و رو کردم که متاسفانه پیدا نشد .
از دوستان کسی جایگزینی برای سنگ جویدنی داره که دیگه همستر هم سمت میله های قفس نره ؟
ممنون.
بنظرم میتونین از سایت های سفارش آنلاین، سفارش بدین،انواع سنگ جویدنی برای جوندگان رو دارند.(سرچ "فروشگاه اینترنتی جوندگان").نقل قول:
در مورد وسایل جوندگان، خودمم برای خرگوشم چیزی بخوام بگیرم حضوری تو اینجا به هیچ وجه پیدا نمیشه و باید همین اینترنتی خرید کنم.(حتی غذای اصلی که یونجه هست!)
پ.ن:اگه خواستین سفارش بدین بهتره از انواع طعم ها سفارش بدین که ممکنه از طعم خاصی خوشش نیاد(خرگوش من که از هیچ نوع طعمی خوشش نمیاد و البته خوشبختانه اهل خوردن میله های قفس هم نیستش:دی)