سلام ...
خب اين آلبوم رو چندين بار گوش دادم ... نميدونم كسي منو ميشناسه يا نه اما خب شعر و اينا خيلي مي خونم و از اين نظر تو آلبوم ها و آهنگ ها شعر و مضمون شعر واسم خيلي خيلي مهمه. توی اين البوم هم 2 تا آهنگ رو خيلي دوست داشتم چون اشعارش يكي از حضرت مولانا بود كه حقيقتا حق زندگی رو در كلامشون ادا می كنن و يكي ديگه هم شعر بهرام گور از خيام بودش كه اين رو هم خيلي دوست داشتم.
خب اول اين سوال هایی كه پرسيده شده رو جواب بدم :
نقل قول:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
خب 2-3 تا آهنگ رو من خيلي دوست نداشتم ... يعني از لحاظ شعر و موسيقي خيلي به دلم نشست ... يكي من خود آن سيزدهم ... يكي هم نگار
نقل قول:
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
وقتی حضرت مولانا كلامی رو ميگه سخت بشه حرفی رو با حرف اين بزرگوار مقايسه كرد ... وقتی از "حق" شعر گفتند زبان آدم از توصيف زيبایی قاصر می شه ... اين شعر محشره. غزل شماره ی 2130 ايشون هست اگه اشتباه نكنم.
نقل قول:
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
نظر خاصی ندارم ...
نقل قول:
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
بهرام گور رو خيلي دوست داشتم ... حدود 4 دقيقه موسيقي خوب و جالبی داشت تا بعد رسيديم به اون كلام خيبي زيبا كه قبلا هم آقای حبيب محبيان اين رو خوندن. موسيقي اين قطعه رو من كمتر مشابهش رو توی كارهای ايرانی شنيده بودم و به نظرم كار خوبی بودش.
نقل قول:
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پرچم سفید) پیشرفت بود یا پسرفت؟
پسرفت و پيشرفت رو نمی دونم ... اين روزا همه دارن درجا می زنن. بعضی از آهنگ ها به نظر من يكم تكراری بودن و صرف داشن يه ساز سه تار و يه نواهای سنتی نميشه گفت خيلي نوآوری و كار تازه و پيشرفت بوده ... اگه بنا به اين باشه كه به نظرم تو قضيه ی ادغام موسيقي سنتي با موسيقي پاپ و حالا سبك ديگه مثل ترنس كه آقای چاووشي خيلي علاقه داره ما آلبوم های به مراتب موفق تری هم داشتيم مثل كار اول آقای شهرام شكوهی يا يكي 2 آلبوم از آقای كوروش يغمايي
اما در كل بخاطر 2 تا آهنگ هم كه شده آلبوم بدی نبودشآهنگ شيرمردا هم خوب بودش. اين ها هم نظر من بود ببخشيد اگه با نظر ساير اساتيد متفاوت هستش
موفق باشيد