من وقتی رفتم تو انجمن CoD یه لحظه بازی رو با Arctic combat اشتباه گرفتم !!!:n08:
Printable View
من وقتی رفتم تو انجمن CoD یه لحظه بازی رو با Arctic combat اشتباه گرفتم !!!:n08:
خدا نکنه یکی از طرفدارای سرسخت بازی Call Of Duty این پست رو ببینه وگرنه یا از شدت خنده یا عصبانیت کارش به بیمارستان می کشه ! :n09:نقل قول:
درضمن چون سرعت کلاینت بازی خیلی کمه من یه لینک واسه دانلود بازی می ذارم که بتونین با دانلود منیجر هم دانلودش کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : این لینک دانلود مستقیماً از خود سایت بازی توصیه شده برای کسانی که با کلاینت دانلود نمی کنن و من هیچ مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی ندارم :n29:
این رو هم بگم که راه دیگه دانلود از طریق استیم هست .
بالاخره با هزار بدبختی آپدیت بازی رو دانلود کردم
اما وقتی به سروری کانکت می خواد بشه این Error رو می ده : :n29:
Disconnected from the channel server . (OnError ) Error code = 0
قبلا این طوری نبود ولی الآن می خوام وارد بازی بشم Error میده میگه : A network error eccurred :n29:
لانچر بازي ايراد داره بايد از سايت وارد بشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنيد بعد Free To Play روبزنيد تا يه فايل ٣ مگي رو دانلود كنه بعد اون رو نصب كيند بعد دوباره بريد سايتش دوباره Free To Play رو بزنيد .بايد وايستي ٢٥ خرداد فكر كنم ديگه حل بشه
Tekkens
ما هم اومدیم :n02:
Clan ردیفه ؟
واقعاً دستت درد نکنه !نقل قول:
یه خانواده رو از نگرانی نجات دادی :n08:من یه هفته بود که نمی تونستم بازی کنم
راستی اسم من توی سرور اروپا : MegaFighTeR
من از الان دارم بازی می کنم توی Training Camp هرکی خواست اسمش رو بگه امشب با هم بازی کنیم
لول یعنی بازی اجرا میشه با این وضعیت؟ :n02:نقل قول:
به همین راحتی هم اجرا نمی شه ...نقل قول:
باید اول یه فایلی رو از قسمت دانلود سایت بازی دانلود کنین | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش باید بری توی سایت بازی و Sign In بشی و بعد Free to Play رو بزنی
حالا بازی میاد و با ســــایفون وارد می شی و بعد ... اجی مجی لاترجی ( بازی اجرا می شه ! :n10: )
نکته : باید ســــایفون رو در قسمتی باز کنی که بازی داره لود می شه و اونجا می نویسه : Loading 3/10