نقل قول:
صحبت شما صحیحه ولی چیزی که هیچ وقت اتفاق نیفتاده یا مشاهده نشده برای اثبات نیاز به دلایل قوی تری داره. آیا شما الان قبول می کنید یک غول نامرئی کنار شما ایستاده؟ خیر. آیا می تونید رد کنید این فرضیه رو؟ خیر ولی چون تابحال چنین چیزی مشاهده نشده شما هم این فرضیه رو جدی نمی گیرید تا زمانی که کسی دلیل محکمی برای صحتش ارائه کنه.
درخواست استدلال برای رد کردن مطلق چیزی ممکن نیست (شما همین الان نمی تونید استدلالی برای رد کردن مطلق وجود گودزیلا یا غول چراغ جادو بیارید).
من اصلا در پی اثبات این 2 فرضیه نیستم.
فقط میخوام ببینم میشه ردشون کرد یا نه.
نقل قول:
کودکی که DNA یکسانی داره دقیقا یکسان هست و اراده و شخصیت و ... هم خواهد داشت. تمام خصوصیات یک فرد وابسته به ساختار فیزیکی بدن اون فرده و ممکن نیست بگیم یک بچه همه چیزش بطور بیولوژیکی نرمال هست ولی برنامه ریزی شده. مغز انسان وظیفه تفکر و اراده و شخصیت و ... رو داره. مثال شما فرض محال است.
این رو مطمئن نیستم و تا جایی که میدونم هنوز هم سر این موضوع بحث هست در دنیا.
به نظر من مغز مثل سخت افزار کامپیوتر هست و از خودش اراده نداره و نیاز به یک کاربر و عامل خارجی داره که ازش کار بکشه(حالا اسمش رو روح یا هر چی بزاریم)
نقل قول:
چون ساختار چشم انسان رو می شناسیم و وظیفه اش صرفا انعکاس نوری که بهش می رسه روی پرده چشم و تبدیل این اطلاعات به سیگنال های الکتریکی است. اگه چشم نقصی هم داشته باشه این نقص رفتار واضحی خواهد داشت (مثلا کم شده وضوح تصویر یا سیاه دیدن یک سری نقاط که مکان این نقاط دقیقا همیشه یکسان است)، اینطوری نیست که چشم یکدفعه یک شکل منظم رو یک جا ببینه در حالی که وجود نداره.
همون طور که قبلا هم گفتم منظور از وجود نداشتن غیر مادی بودن(موادی که ما میشناسیم) هست.
یعنی اون پیرمرد از ماده ای باشه که ما نمیشناسیم و در اون لحظه به طور سفارشی برای حواس ما قابل دریافت میشه.
در مورد باقی پستتون هم تو همین پست توضیح دادم که من نگفتم این دو فرضیه صحیح و قابل اثبات هستن.