ضمنا توي هاگير واگيرا اي تيا يعلام كردتا اگوست گرافيك 1950 x xtx را با 512 مگ رم و 650 مگاهرتز كلاك و 2.0گيگاهرتز مموري كلاك و با استفاده از رم dd4 كار ميكنه ...
تابعد ...
شهريار
Printable View
ضمنا توي هاگير واگيرا اي تيا يعلام كردتا اگوست گرافيك 1950 x xtx را با 512 مگ رم و 650 مگاهرتز كلاك و 2.0گيگاهرتز مموري كلاك و با استفاده از رم dd4 كار ميكنه ...
تابعد ...
شهريار
ولي عزيزم من يك خبر از سايت خود Ati دارم که مهمترین خبرش هم هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
اینتل برای دموی جدیدترین محصولش Intel Core 2 Extreme processor از کارت X1900 به خاطر فناوری بالای این کارت استفاده می کنه با اینکه خود اینتل در بازار Gpu ها وارد شده وخودش Gpu تولید می کنه با Ati قرداد بسته که قدرت Intel Core 2 Extreme processor را بهتر به نمایش بگذاره جالب تر اینکه بازی هایی با تکیه بر فناوری Intel Core 2 Extreme processor + Ati radeonx1900 ساخته میشه. اینم منبع برای اطلاعات دقیق تر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته:
این قراداد دیروز Jul 27, 2006 بسته شده.
:cool:
پشت این خبر یک قضیه پنهان هستش هم اینتل Ati را به عنوان قطب اول تولید کننده پردازشگر های گرافیکی قبول داره هم Amd.
دوست عزيز آپاچي جان مطمئني ایکس تی ایکس همزمان با 7800 ارزه شد؟!
در هر صورت کارائی با توجه به قیمت حرف آخر رو میزنه .
دوست خوبم من این حرف را به نقل از سايت Ati می زنم که Nvidia هم قبول داره .نقل قول:
نوشته شده توسط m654
. Radeon® X1900 XTX compared with GeForce™ 7800GTX
اگه دوست داشتی به این لینک هم یک سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما درسته ولی از قدیم گفتن هر قدر پول بدی آش می خوری! :tongue:
شهريار جان دو تا لينكي كه دادي در صفحه قبل يه خورده قديمي شده بود .
بحثش رو من در چند پست بالاتر انجام داده بودم .
ATi اعلام كرده كه هنوز بر اساس جوازي كه داره چيپست هاي اينتل ساپورت رو مي زنه ..
---------
آپاچي جان ممون خبر بسيار عالي و جالبي دادي .
درود
من از طرفدارای کارتهای nVIDIA هستم و ظاهرا اینجا هم طرفدارهای nVIDIA بیشترن . :rolleye:
اگه بخایم واقعبین باشیم میبینیم که ATI این اواخر خیلی پیشرفت کرد و حتی از nVIDIA هم جلو زد مثلا کارت radeon x1950 XTX بهترین کارت single GPU - dx9.c شناخته شدست و همینطور با اعلام مشخصات سری r600 از ati (که بهتره ازین به بهد بگیم amd-ati ) میبینیم که از سری g80 - nVIDIA قویتره و این سری کارتها از dx10.1 پشتیبانی میکنن که باز هم به nVIDIA برتری داره . ;)
با این وضع بنظر میاد باید یه مقدار تو اعتقاداتمون تغییر بدیم !