سلام بر شما جناب Hectorist
نقل قول:
آقا این قانون یک سوم چیه انقدر جدی میگیرینش؟ ...
سوال و جواب شما:
نقل قول:
آقا این قانون یک سوم چیه انقدر جدی میگیرینش؟
والا کسی جدی نگرفته! توی 15 تا پارامتر 1 پارامتر را هم اختصاص دادیم به قانون یک سوم.خیلی زیاده؟!
نقل قول:
تو عکس 17 شما به خاطر رعایت نکردن یک سوم، یه امتیاز کمتر دادی به عکس. کی گفته که این "قانون" هست؟
توی تمام اموزش های عکاسی اولین چیزی که اموزش داده میشه قانون یک سوم هستش.یکی از Base های عکاسی هستش
نقل قول:
یه پیشنهادِ برای اینکه از لحاظ بصری هماهنگی ایجاد کنه با مخاطب.
پس قانون یک سوم باعث ایجاد هماهنگی بصری در مخاطب میکنه . درسته؟ این کم چیزیه؟!
نقل قول:
اصولا تو عکاسی مدرن کمتر کسی اهمیت میده به این مسائل.
1.سند واسه حرفتون ارائه بدید
2.کدام یک از عکس های مسابقه مدرن هستند؟
3.من هنوز هم به این مسائل اهمیت میدم
نقل قول:
و باز در یک سری عکاسی ها شما نمیتونی این یک سوم رو رعایت کنی، حتی اگه بخوای! مثل پرتره های کلوز یا اکستریم کلوز.
کدوم یکی از این عکس ها کلوز یا اکسترم کلوز صرف هستند؟!
نقل قول:
هدف از استفاده ی یک سوم اینه که ترکیب متناسب و چشم نواز ایجاد بشه، حالا اگر این تناسب ایجاد بشه و قانون یک سومی وجود نداشته باشه، هیچ ایرادی بر عکس گرفته نیست از این باب.
درسته.کسی هم ایرادی نگرفته.فقط توی فایل من نوشتم که این عکس ها قانون یک سوم در انها رعایت نشده است...
نقل قول:
یه سری آیتم هایی دارید مثل "نگرفتن پرتره از فاصله ی نزدیک"! کجا نوشته که گرفتن پرتره از فاصله ی نزدیک ایراد داره؟ اصلا شاید یکی بخواد به عکسش دیستورت بده. عکس شماره ی 1 ، 15 و 26 به نظرم از نزدیک گرفته شدن حتی و شما برای همه این امتیاز رو دادید که از نزدیک نگرفتن.
دیستوریشن دادن با عکاسی از نزدیک فرق میکنه
عکس شماره یک به دلیل نزدیکی دوربین با سوژه تناسب دماغ با چهره از بین رفته.درسته که شاید افراد از این سبک خوششون امده ولی به دید من جالب نیست.
عکس شماره 15 که اصلا از نزدیک نیست.بالا تنه توی عکسه.کجاش از نزدیکه!؟
عکس شماره 26 هم به نظرم کراپ شده و یا دیستوریشن اون اصلاح شده و تا کسی فوکال لنتش را متوجه نشه نمیدونه که از نزدیک گرفته شده یا نه.(1.2متر نزدیک نیست)
نقل قول:
یا آیتم "تمرکز بیننده بر روی سوژه" که باز هم برای همه امتیاز دادید. اصولا عکاسی پرتره "سوژه" مهم ترین و حتی تنها عنصر داخل عکس هست. عکس شماره ی 6 به طور مثال شما چه طوری میخوای رو سوژه تمرکز نکنی؟ تنها چیزی که تو عکسه صورت پرتره هست!
با این کار قصد داشتم نشون بدم که اکثر دوستان به این نکته توجه کردند و لایق توجه و پاداش هستند.
حالا شما مشکلت با این پارامتر چیه؟ بودنش خیلی بهتر از نبودنشه
نقل قول:
یا آیتم " زمینه ی مناسب با موضوع" که این هم در پرتره زیاد کاربردی نیست. عکس شماره ی 1، 20 و 23 بی ربط هستن و شما باز هم به همه امتیاز دادید.
خیلی کاربردیه! شاید نمونه هایی داشته باشم برات میفرستم که متوجه بشی
عکس 1 و 23 اصلا زمینه مشخصی ندارن که بخوایم بگیم ربط دارن یا نه.اگه امتیاز نمیدادم بازم شما میگفتی چرا امتیاز ندادی!
اتفاقا در عکس 20 به نظرم استفاده خیلی خوبی از پس زمینه شده
نقل قول:
و اینکه لطفا تفاوت "پس زمینه ی مزاحم" با این آیتمی که دربارش صحبت کردم رو بگید بی زحمت.
به نظرم خیلی واضحه.نیازی به توضیح واضحات نیست ولی
توی عکس 16 چشم شما درگیر بوته های کنار چهره نمیشه؟
توی عکس 13 اون سطل سفید و مشکی کنار چهره به عکس کمک کرده؟
توی عکس 4 این میله سمت چپ در جلو زمینه به عکس کمک کرده؟
توی عکس شماره یک اون قسمت زیر گوش سوژه به عکس کمک کرده؟!
نقل قول:
در "پس زمینه ی مزاحم" عکس 17 رو و بسیاری از عکسهای دیگه رو بهشون امتیاز دادید( که در اینجا منفی حساب میشه). عکس 17 اصولا پس زمینه ای وجود نداره در کادر که ما بخوایم ببینیمش. به عکس شماره ی 18 هم این امتیاز رو دادید! این عکس استودیویی هست و مزاحم بودن پس زمینه اصلا معنی نداره. تنها تفاوت بافت و رنگ میتونه عامل بهتر شدن یا بدتر شدنش باشه.
توی عکس 17 وقتی چیزی وجود نداره چطوری میتونه مزاحمت ایجاد کنه که امتیاز ندم؟!
کی گفته توی استدیو پس زمینه اهمیت نداره؟!! استفاده بهینه از نور و استدیو میتونه به عکس کمک کنه.توی سه تا عکس استدیویی توی مسابقه همه از پس زمینه به نحو احسن استفاده کردند
نقل قول:
عکس شماره ی 1 و شماره ی 16 از لحاظ کادر بندی ایراد دارن ، به مراتب بیشتر از عکس شماره ی 28 که شما به اون دو تا امتیاز دادید و به 28 ندادید.
دست توی عکس 28 از محل نامناسب قطع شده.باید کامل میبود
نقل قول:
"نور مناسب ( عدم تابش نور شدید خورشید) "! به نظرم کاملا اشتباه هست امتیاز دادن به عکسها در این مسابقه با توجه به این آیتم. عکس 7 ، 8، 11 ، 14 ، 18 استودیویی هستن و خواه نا خواه عدم تابش نور شدید خورشید رو ندارن!
کاملا اشتباه؟!
مسابقه بین همه عکس ها بوده.بنده نمیتونستم عکس های استدیویی با عکس های فضای باز را از هم جدا کنم.
نقل قول:
دلیل اینکه از روی نقد شما نقد کردم عکسها رو این بود که گزینه های امتیاز دادن به عکسها رو جدا کرده بودید و کارم راحت تر شده بود D: این که درباره نظرات شما هم نظر دادم دلیلش این بود که بالاخره منتقد نمیتونه بیاد حرفش رو بزنه و بدون دلیل بره پی کارش که! خوبی نقد به همینه
خوشحالم که کارتون را حت بوده
خوشبختانه کسی پی کارش نرفته و همه هنوز هستیم.بنده نقد نکردم بررسی کردم
ولی متاسفانه شما قوانین نقد را هم رعایت نکردید دوست من...
نقل قول:
به طور کلی عکسها اصلا در یک level نبودن و حضور عکسهای استودیویی فکر نمیکنم کار درستی باشه در میون عکسهایی که در فضای باز گرفته شدن و تجهیزات عکاسی وجود نداشته. نه به این عنوان که عکسهای استودیویی بهتر از عکسهای فضای باز هستن، به این دلیل که در امتیاز دادن ها خیلی تفاوت داره المان هاشون با هم.
به گوش مسئولین میرسد...
نقل قول:
من به عکس شماره ی 17 و عکس 19 رای دادم. با توجه به کیفیت عکسهای حاضر در مسابقه، به عکس 19 رای دادم، چون خارج از این بحث مشکلات زیادی از جمله ادیت و تراکم پیکسلی بسیار ضعیف درش دیده میشه. عکس 17 کمی کادرش ایراد داره اما در کل بسیار عکس خوبی هست.
از رای شما سپاس گزاریم و خوشحا هستیم که در جمع ما هستید