فکر کنم فعلا زوج کروس و مارتینز رو تو خط هافبک ببینیم تا زمانی که باستین بتونه از شر مصدومیتاش خلاص بشه
Printable View
فکر کنم فعلا زوج کروس و مارتینز رو تو خط هافبک ببینیم تا زمانی که باستین بتونه از شر مصدومیتاش خلاص بشه
پس بالاخره بایرن مارتینز رو هم خرید ! فکر میکردم دیگه منتفی شده :31: کلا مسئولان بیلبائو به شدت دندون گرد بودن و فکر نکنم یک دلار هم تخفیف داده باشن :27:
ولی خرید خیلی خوبی برای بایرن بود . مخصوصا این که به غیر از هافبک دفاعی میتونه توی پست دفاع مرکزی هم بازی کنه و بازیسازی خوبی هم داره.
فکر نکنم سابقه داشته باشه که بایرن برای یک بازیکن همچین مبلغی رو هزینه کرده باشه !
به هر حال مبارکتون باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا مارتينز و چرا زير بار 40 ميليون رفتن؟
fcbayern.ir - کوروش فروديان
هفتمين پاراگراف به داغ ترين موضوع مورد بحث يکی دو ماه اخير بايرن يعنی خاوی مارتينز می پردازد. اولين سؤالی که در مورد گران ترين ترانسفر تاريخ بوندس ليگا مطرح می شود اين است آيا واقعاً او ارزش اين 40 ميليون را دارد؟ اين را فقط زمان می تواند مشخص کند اما سؤال صحيح تر می تواند اين باشد که چرا بايرن اصرار به خريد مارتينز داشت و چرا زير بار 40 ميليون رفت در حاليکه کارشناسان ارزش او را بيشتر از 30 ميليون نمی دانند.
بايرن به يک هافبک کلاس جهانی ديگر در کنار شواينی نياز داشت (البته خود شواينی هم معلوم نيست کی به اوج برگردد) و گزينه های قابل خريدش هم زياد نبود، به تازگی فاش شد بايرن ابتدا سراغ ويدال و مارکيزيو در تيم يوونتوس رفته بود مدتی هم ام ويا بازيکن فرانسوی را مد نظر داشت در مورد لارس بندر هم به جايی نرسيد.مزيت مارتينز به اين گزينه ها جوان بودنش، قابليت بازی در پست دفاع و عضويت در تيم ملی قهرمان جهان و اروپا اسپانيا است، بايرن می تواند خوشحال باشد که انگار دو بازيکن خريده و برای پست دفاع وسط هم خريد کرده است. از طرفی او جوان است و هم پست های مطرحش مثل ژابی آلونسو در حال پير شدن و نبايد فراموش کرد عضويت در تيم ملی اسپانيا و مورد توجه بودن مربی اين تيم به خودی خود او را جزو بازيکنان برتر جهان قرار می دهد.دوست داشته باشيم يا نه بازيکنان اسپانيايی مثل زمانی که برزيلی ها روی بورس بودند الان بهترين های جهان هستند..
بايرن يک بار سر خريد کوئنتراو زير بار 30 ميليون نرفت و رئال او را خريد و هنوز هم دفاع کناری مطرح ديگری در جهان ظهور نکرده تا بايرن او را بخرد! آنها اين بار درس گرفتند و 40 ميليون دادند...وقتی گزينه ها محدود باشد گاهی بايد زير بار رفت...اهميت اين موضوع وقتی بيشتر می شود که به روندی که به تازگی به سمت سيستم 1-4-1-4در فوتبال جهان در حال ايجاد شدن است دقت کنيم. نفر جلوی چهار مدافع که به تنهايی يک خط می شود از آن بازيکنان دفاعی کميابی است که قدرت باز کردن بازی و بازی سازی خوبی بايد داشته باشد، مارتينز می تواند صاحب اين پست در بايرن شود.نکته پايانی در مورد اين ترانسفر مقاومت باشگاه بيلبائو است چيزی که خوشايند طرفداران باشگاه های بزرگ نيست ولی همانطور که هوينس گفت قابل تحسين است و به نوعی بايد الگوی ديگر باشگاه ها باشد. کافی است به ياد بياوريد اوزيل و خديرا و شاهین را رئال چطور مفت خريد...بدتر از آنها بازيکنانی که قراردادشان را تمديد نمی کنند و بدون اينکه پولی نصيب باشگاه شود آن را ترک می کنند. باشگاه ها برای بازيکنان زحمت می کشند و اصولاً قرارداد هم برای همين است تا باشگاه ها بتوانند پيشرفت کنند.
نه از وقتی خرج نمی کنند و وقتی هم می کنند ....
ولی همه خوشحالیم حداقل بازیکنی در حد کلاس جهانی خریدند.نقل قول:
در حاليکه کارشناسان ارزش او را بيشتر از 30 ميليون نمی دانند.
هر چند به شخصه فکر می کنم اگه قدرت دفاعشم بالا باشه 40 میلیون ارزششو داره.
خب برد پر گل و خوبی بود .
با شروع بازی تیم هنوز اون هارمونی همیشگی رو نداشت .روبن نبود و از مولر استفاده شده بود . شواینی از ابتدا بازی کرد و کمی اول نااماده بود که رفته رفته بهتر شد .
گل اشتوتگارتی ها واقعا قشنگ بود . یک ضربه والی عالی ! در درجه اول مدافعین مقصر بودند که جای گیری بدی داشتند و در درجه بعدی هم نویر می تونست عملکرد بهتری داشت باشه .
مولر توی این بازی خیلی خوب بود . کروس هم خوب بازی کرد . نیمه دوم مارتینز هم به بازی امد و همچنین شکیری و پیزارو
در مورد قیمت مارتینز ، به نظرم زیاد هم گرون نیست ! الان بازیکنی با کیفیت او در پست او و با ویژگی های مثبت دفاعی و بازی سازی او کم پیدا می شه . شاید ژابی الونسو و یکی دو نفر دیگه .
بعد از مدت ها یک خرید نسبتا گرون کردیم . امیدوارم جواب بده .
من ده دقیقه اول بازی رو دیدم و بعد بهم امر شد که خانواده رو برسونم جایی و متاسفانه بقیه بازی رو ندیدم
اشتوتگارت که عادت داره همیشه 5تاو6تا ازمون بخوره
من تعجب کردم که گل اول رو اونا زدن:دی
روبن تو لیست 18نفره هم نبود نه؟
تو سایتا قبل بازی من جایی ندیدم که زده باشن مصدوم شده
نه توی 18 نفر هم نبود . جای خوندم ظاهرا سرما خورده بوده !نقل قول:
توی جایگاه کناره دو تا کوچلوی خوشگل نشسته بود :دی
منم تبریک میگم هر چند که به قول بردیا باید ببینیم چرا گل اولو از اشتوتگارت خوردیم نه اینکه چرا 6 تا زدیم : دی
یه مورد که به نظرم خیلی تو چشم میومد این بود که نصف گل هایی که به ثمر رسوندیم توپ ها مستقیم گل نشدن ، انگار 5-6 نفری دور دروازبان حلقه زده باشن و مدام شوت بزنن و برگرده ...تا آخر گل : دی
شنیدم این فصل قراره zdf بازیای چمپیونزلیگ رو هم پخش بکنه
انگار همشونم بازیای تیمای آلمانی هستش
رو همین سیستم فریشون قراره پخش بکنه دیگه؟
بایرن 2 فصل جام نگیره سریع دست به جیب میشهنقل قول:
نه از وقتی خرج نمی کنند و وقتی هم می کنند ....
به شخصه منتظر بودم ون پرسیو بگیرن ، شاید به خاطر خاطره ی ماکای ، چپ پا و هلندیو ...
به هر حال مارتینز بازیکن خوبیه منکر این مساله نمیشه شد !