دیجی کالا سایت معتبریه ، و بچه هایی که خریدن راضی بودن .نقل قول:
موفق باشید.
Printable View
دیجی کالا سایت معتبریه ، و بچه هایی که خریدن راضی بودن .نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:
قیمت مدل های دیگه چی شد ؟ مثلا V570 و...
تو نگاه اول به هر کی بگی کدومو بخرم ، بدون شک لنوو رو پیشنهاد میده چون 6c45 که فراتر از نیازتون بود ، پس میمونه مقایسه ی لنوو و 6c40 ، که تو این 2 مورد هم چه از لحاظ کانفیگ و چه از لحاظ قیمت لنوو بصرفه تره .
ولی مدل 6C40 به درد شما میخوره .
رفتی بازار مدل 6120 رو هم مد نظر داشته باش ، چون دقیقا کانفیگش با 6c40 یکیه ، ولی core i7 هست ، و دیزاینش هم فرق داره .
موفق باشید.
شما برای حل مساله می تونی به خود شرکت ایسوس ایمیل بزنی و اعتراض کنیبه احتما زیاد پیگیری می کنننقل قول:
یکی از بچه ها لولای لب تابش مشکل پیدا کرد با این روش بصورت فکر کنم رایگان مساله اش رو حل کردند ( از بالا به گارانتی فشار اوردند (البته رفتار اولیه مسئول گارانتی هم بد بود از اون هم شکایت کردند)) پیگیری می کنند تا اونجاییکه من می دونم
ممنون
نهایتا به همین چند مورد رسیدم . سامسونگ و ایسر مشکل براقیت زیاد و ماندن لک دست رویشان به نظرم دارند ، اینطور نیست ؟
6120 قیمتش همانند 6c40 است . با این تفاوت که 6120 رم 4 دارد ولی اون یکی رم 6 ، 6120 هارد 500 دارد اون یکی 750 ، 6120 i7 است اون یکی i5 و نهایتا 6120 گرافیکش 6490 است ولی اون یکی 7470 . به نظر شما i7 بودن 6120 عامل برتری بر 6c40 می شود ؟
و اینکه در به غیر از 6c40 مارک 6c41 وجود دارد که تفاوتش فقط در رنگ سفیدش است ، سفیدی که کاملا با رویه ای طراحی شده عرضه شده .
و اینکه در تقابل این دو مارک و رنگ ، سفید بهتره یا مشکی ( با توجه به اینکه طراحیه شکل رویه شون فرق داره )؟ و البته با توجه به ماندن اثر دست و این قضایا .
و نهایتا اینکه پس لنوو رو با توجه به مواردی که عرض کردم مناسب من نمی دانید و پیشنهاد نمی کنید ؟
ببخشید زیاد سوال می کنم سر قضیه لب تاپ قبلی کمی چشمم ترسیده و وسواسهای مختلف گریبانگیرم شده
خیلی خیلی ممنون از لطفتون .
یعنی ممکنه ؟. االبته من هزینه گارانتی رو پرداخت کردم و حالا لب تاپم مال کسی دیگه شده . یعنی از همین حالا هم می شود اقدام و پول پرداخت شده را زنده کرد ؟ و اینکه منظور شما همان شرکت ایسوس اصلی هست ؟
از کودکی یک چیز همیشه همراهم بوده اونم بدشانسیه . اینم می گذارم به حساب همین بدشانسی . همیشه به وسائل شخصی مخصوصا این دستگاهها اینقدر علاقه و وسواس داشتم که آنها را به نوعی در پرقو نگهداری می کردم و حالا جنس بد نصیبم شده . اشکال ندارد این نیز بگذرد .
به Mr.Mazmamfi : اینکه از لنوو و قیمتش تعریف می کنید ولی نهایتا hp را پیشنهاد میدهید دوباره همان تردیدها می آید سراغم .
عزیزم شما سوالت چی بود ؟نقل قول:
قرمز شده رو ببین . نوشتی وسواسها و طراحی ( من تو پست هاتون دقت کردم ، مثل اینکه طراحی براتون مهمه و از طراحی فوق العاده HP خوشتون اومده ) به خاطر همین گفتمنقل قول:
با این قیمتها و بر اساس همون وسواسهای برندی و طراحی به نظر شما خریدن کدومشون درست تر و عاقلانه تره ؟
شما قراره با لپ تاپت زندگی کنی ، وقتی از لپ تاپت خوشت نیاد ، رمقی پیدا نمیکنی باهاش کار کنی ، و حتی مورد هایی بوده که چون خوششون نمیومده ، بعد یه ماه فروختن و دوباره یکی دیگه خریدن .نقل قول:
ولی مدل 6C40 به درد شــــــمــــــا میخوره .
تجربه ی من میگه مدل HP به درد شما میخوره ، حتی اگه 100 تومن بیشتر بابتش پول بدی .
لنوویی که بخوایی با ترس و لرز از تو کیفت در بیاری ، به دردت نمیخوره عزیزم .
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم .
ختم کلام : عقل میگه بهترین مدلی که تو ایران به درد شما میخوره ، از برند HP هست و بنا به سلیقه ای که دارید ، بین 6cxx و 61xx یکی را انتخاب کنید . ( درگیر کانفیگ هم نباشید ، نیاز های شما رو core i5 هم جواب میده )
موفق باشید .
اینکه چنین سوالی پرسیدم و از تردید گفتم نه اینکه بخواهم جسارتی کنم یا اینکه طلبکارانه از شما جوابی بخواهم که خودم دلم میخواهد . منبع اصلی تردید خودم و درونم است که ما بین منطق و احساس گیر گرده . دنبال جوابی می گردم که آرامش بیشتری به من بدهد و از این به بعد مادامی که بخواهم آن را به بحث بکشانم جوابی از درونش نخواهم یافت به عبارت دیگر از این به بعد جلو رفتن همانند دست و پا زدن در مردابی می ماند ادامه دادنش مرا در دایره تردید عمیق تری فرو می برد .
و اینکه در این میان فراوان راهنماییهای شما به کمکم آمد ، خیلی بیشتر از آنچه فکرش را بکنید . خیلی شناختم به خودم و چیزی که باید به آن نزدیک شوم بیشتر شد .
فقط آخرین سوال بین سفید و مشکی ، پسند شما سمت کدام را می گیرد ؟
سلامت ، شاد ، موفق و مستدام باشید .
آقا سوال آخر ما رو بی خیال . اصلا این سوال چه معنی داره . جوابش سلیقه است .
ببخشید . و خیلی خیلی زیاد ممنون .
اچ پی دیزایش زیباست
z570 انتخاب معقولانه تریه
با اینحال از انتخاب هیچکدومشون پشیمون نمیشی. تفاوت زیادی باهم ندارند