دوست عزیز اگه بخوای Z570 افت کنه باید صبر کنی یک مدل در رده خودش وارد بشه اگه Y580 بیاد Y570 افت میکنه.نقل قول:
در ضمن بگم که اصلا صبر نکن همین حالا پاشو برو بخر که قیمت افتادن تو مدار گیرونی.
Printable View
دوست عزیز اگه بخوای Z570 افت کنه باید صبر کنی یک مدل در رده خودش وارد بشه اگه Y580 بیاد Y570 افت میکنه.نقل قول:
در ضمن بگم که اصلا صبر نکن همین حالا پاشو برو بخر که قیمت افتادن تو مدار گیرونی.
صبر کن در امارات عرضه بشه بعد دو تایی انقدر زنگ بزنیم سازگار تا دیونه بشن.:21:نقل قول:
یکبار من میخواستم یک مدل گوشی بگیرم هنوز مشهد نیومده بود البته در تهران بود از این مدل های کم یاب بود
هر دوسه روز یکبار میرفتم بازار دم هر مغازه و میگفتم اقا فلان مدل رو داری و هر روزم زنگ میزدم.بعد از 2 هفته این مغازه دار های شهر فکر کرده بودن که چقدر مشتری داره اکثرا اورده بودن و چون ازون مدل های خاص بود پشت دستشون باد کرد.:21:
حالا یه همچین بلایی رو باید سر سازگار بیارم
خب خدارو شکر فکر می کردم 580 خیلی پیچیده تر از 570 من نیست و فقط سخت افزاری +صفحه نمایش فرق داره(البته همه چیزش همیناست:31:)
قیمت هم مطمئنا بالای 2500 فکر کنید روش .
بوتش همچین سریع هم نیست 570 رو می گفتن 9 ثانیه ولی 15 ثانیه برای من بوت می شه و اگه اینو گفتن 20 ثانیه رو 30 ثانیه حساب کنید اما با این حال 570 سریع ترین بوت رو توی لپ تاپ ها تا به الان داره.
مشکل ما همینه اکثرا فقط HP، دل و اونایی هم که می خوان چشم و همچشمی کنن SONY و اپل............................لنوو الان بهترین لپ تاپ بازار رو یعنی Y570 رو داشت حالا هم داداش کوچکترش رو داره وارد می کنه.نقل قول:
این لپ تاپ توی بازار ایران در پاییز میادا.فکر نکنی 2 روز بعد از عرضه جهانی میاد تو ایران.درست مثل 570 می مونه.که من توی بهمن ماه گیرم اومد تا بخرم.نقل قول:
لنوو هم پیرمون کرد هی تاریخ عرضه رو مندازه عقب تو سه روز سه روز انداخت عقب اول قرار بود 19 ام میلادی باشه حالا کرده 22 ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی دلار هم که هی گند میزنه
Estimated ship date: 6/22/12
من که داغون شدم از بس صبر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه دل خجسته ای واقعا شما دارین....................این لپ تاپ تازه توی JUNE شروع به پیش فروش می کنه..............حالا شما می گید 10 روز دیگه ایرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟این لپ تاپ دقیقا مثل 570 توی آبان اونم نه با
کانفینگی که توی سایت زده بلکه یا یه کانفینگ کاملا جدید که تی سایت هم نیست وارد می شه و در حدودای بهمن کانفینگ اصلیش میاد.
الان رقیبش N56 هست خوشبختانه تا حالا ایراد درست حسابی ازش پیدا نکردن ، ولی فکر نکنم اونم به این زودیها بیاد :37:
دفعه ی قبل هم رقیب 570 لپ تاپ N55 بود.امسال هم همینطور
شما y570 دارین؟نقل قول:
z570 میخوام بگیرم
فرقشون چیه؟
غیر از هارد اس دی....
بله
گرافیک ضعیف تر/////////////////و بقیه چیز هاشون تقریبا مثل همه چون که من تا حالا این کانفینگ از z570 رو ندیده بودم ولی چند بار به شما گفتم یه تاپیک مشاوره باز کنید نیاز ها +بودجتون رو بگید تا تمامی افراد بتونن شما رو راهنمایی کنن.
اگه عجله داری همین خوبه ولی به تمام نمایندگی ها زنگ بزن. تهرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار پسته شدنم رو به خودم تبریک می گم:31:
حالا هم می خوام اکس پارتی بگیرم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]