آمریکا
آلمان
ژاپن
Printable View
آمریکا
آلمان
ژاپن
دوستان سعی کنید دلایل و نقطه نظرات خودتون رو هم بیان کنید
اینکه به ترتیب اسم چندتا کشور نام برده بشه جالب نیست و بار فنی و مفیدی نداره
الان چند نفر از دوستان عزیز به همین شکل فقط اسم کشور نام بردن.
در صورت ادامه دادن مباحث به این شکل تاپیک منحرف میشه.
به نظر من هم با دلیل و استدلال نظرمون رو بگیم بهتر باشه
هیچ کسی فکر نکنم در مهندسی و علمی کار کردن آلمانی ها شک داشته باشه اما به نظرم قدرت تبلیغاتی بنز خیلی بیشتر از قدرت فنی اونها میتونه باشه چه بسا که ماشینهای آئودی قربانی تبلیغات بنز میشن با اینکه ممکنه توی خیلی زمینه ها بهتر باشن و با توجه به این که هردو آلمانی هستن! کشورهای انگلیس و ایتالیا از دیرباز در یک کلاس از خودروها ابر قدرت هستن ، انگلیس توی خودروهای تجملی حرف اول رو در دنیا میزنن همونطور که ماشین های ایتالیایی سلاطینی هستن در دنیای هایپرکار ها فقط ژاپن آمریکا آلمان و به تازگی کره جنوبی هستن که در همه زمینه ها ماشین میسازن.
برای اینکه باز هم ماشینهای آمریکایی رو در مقابل تبلیغات آلمانی ها سربلند کنیم! فکر کنم یکم دیگه روشنگری کنم خوب باشه!
اولین سیستم فرمان هیدرولیک در 3 آوریل سال 1900 میلادی توسط Robert E. Twyford به شماره اختراع U.S. Patent 646,477 در سازمان حق ثبت امریکا ثبت شد. پس از آن در سال 1926 Francis W. Davis مهندس خط تولید کامیون های کارخانه Pierce-Arrow آمریکا شروع به کاوش در مورد ساخت سیستم هیدرولیک با ساختاری ساده تر نسبت به قبل کرد. وی پس از ساخت این سیستم هیدرولیک به جنرال موتورز رفته و شروع به معرفی سیستم هیدرولیک بهینه شده ی خود کرد اما جنرال موتورز با محاسبه هزینه ساخت و پیاده سازی این محصول بر روی اتومبیل های خود هزینه نصب این سیستم را برای تولید بیش از حد گران قیمت دانست.
پس از سالها کارخانه کرایسلر در سال 1951 کرایسلر امپریال را برای اولین بار با سیستم هیدرولیک فرمان و تحت نام "Hydraguide" معرفی کرد. این سیستم کرایسلر در سازمان حق ثبت امریکا مورد قبول واقع نشد و سرانجام یک سال بعد جنرال موتورز برخی مدلهای کادیلاک را در سال 1952 با همان سیستم فرمان هیدرولیک که بیست سال قبل فرانسیس دیویس آن را به جنرال موتورز معرفی کرده بود معرفی و روانه ی بازار کرد.
ABS یا Anti-lock Brake System یا سیستم ترمز ضد قفل...
این سیستم اولین بار برای استفاده در هواپیما های کوچک در سال 1929 توسط شرکت پیشگام در امر هواپیما و اتومبیل فرانسوی به نام Gabriel Voisin تولید شد.
در سال 1971 کرایسلر به همراه بندیکس سیستم ترمز ضد قفل را روی ایمپریال همان سال 1971 استفاده کرد که کامپیوتری سه کاناله همراه با چهار سنسور برای هر چهار چرخ طراحی شده بود و آن را ترمز مطمئن(Sure Brake) نامید.
برای چندین سال همانطوری که انتظار میرفت عمل کرد و قابل دسترسی بود و قابل اعتماد بودنشو ثابت کرد.
همچنین در سال 1970 فورد برای چرخ های عقب لینکلن کنتیننتال یک سیستم ترمز ضد قفل بصورت آپشنال معرفی کرد که در سال 1971 بصورت استاندارد روی همه ی کنتیننتال ها نصب میشد.
در سال 1971 جنرال موتورز نیز سیستم ترمز ضد قفل Track Master رو برای کادیلاک هایی که محور محرکشان محور عقب بود و الدزمبیل تورنادو در همان سال معرفی کرد.
نیسان هم در همان سال ترمز ضد قفل الکترونیکی EAL رو به عنوان یک آپشن دلخواه برای مدل Nissan President قرار داد که همان اولین خودروی مجهز به ترمز ضد قفل الکترونیکی ژاپن شد.
پس ایران چی ؟
منم موافقم که بنز شدیدا نون تبلیغاتشو میخوره.فکر کنم قبلا هم گفته باشم که به نظر من امروز اتومبیل های بنز با تویوتا در یک سطح هستند شاید حتی در بعضی موارد از تویوتا هم کم میارن.نقل قول:
ولی در کل ماشین مطمئنی به حساب میاد.بنزهای قدیمی پلیس رو اگه دیده باشین هنگامی که سر پیچ فرمون رو میچرخونی چرخها یه زاویه میگیرن به صورتی که فاصله ی دوچرخ موازی از قسمت قرار گرفته روی زمین زیاده و به سمت بالا که میره کم میشه.این سیستم که اسمشو فراموش کردم فوق العادست واسه پیچیدن با حفظ سرعت.
فکر کنم ترکشن کنترل رو میگین که البته اونم اختراع و ابداع آمریکا و جنرال موتورز بوده:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه کشورمون در تمام زمینه هایی که خودروسازان هر کشور مقایسه میشن تا به عنوان برترین انتخاب بشن نتونسته جایی رو برای خودش دست و پا کنه.نقل قول:
دوستان در این تاپیک از نظر دادن و مباحث در مورد خودروسازان کشورمون خودداری کنید چون متاسفانه صنعت خودروسازی کشورمون
جایی در زمینه این مباحث نداره و تاپیک منحرف میشه .
ممنون
ممنون از کمکت دوست عزیز.این مطلبی که میگم بحث نیست فقط نظرمه.اینم بگم که در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر میکنم با اینکه جنرال موتورز ابداعش کرد ولی بنزبا جرات امتحانش کرد.ابداع واختراع یه چیزه وعملی کردنش یه چیزه دیگه.بنز این جرات رو داشتنقل قول:
من نمیدونم دوستان رو چی حسابی امریکا رو برتر از المان میدونن با این که پیشرفته ترین و با کیفیت ترین ماشین ها رو المان میزنه مثل بنز بی ام و (رویز رویس . مینی ) . فولوکس واگن (بوگاتی . لامبورگینی. audi . پورشه . بتلی . skoda . seat . و ... ). میباخ .
حالا شما بگید دوستان عزیز کدوم ماشین امریکایی توانایی رقابت با تکنولوژی برتر این ماشینها رو داره اگه هست بگید ما هم بدونیم
بله میدونم منظور شما بحث کردن نیست منم قصد جدال ندارم اما جنرال موتورز هم ابداعش کرد هم جرأت عملی کردنش رو داشت و 41 سال پیش این سیستم رو توی مدل های بیوک ریویرا ، الکترا ، لسابر و ... اجرایی کرد.نقل قول:
قطعأ اختراع یه چیزه وعملی کردنش یه چیزه دیگه روی همین حساب کارل بنز موتور بنزین سوز رو اختراع کرد اما هِنری فورد بنیانگذار کارخانهٔ خودروسازی فورد بود. او اولین کسی بود که برای تولید خودرو خط تولید را به کار گرفت. او نه تنها انقلابی در صنعت اروپا و آمریکا ایجاد کرد، بلکه ترکیب تولید انبوه کالا، دستمزد بالا برای کارگران و قیمت پایین پیشنهادی او چنان تأثیری بر اقتصاد و جوامع قرن بیستم ایجاد کرد که آن را فوردیسم نامیدند. او دیدگاهی جهانی داشت و مصرفگرایی را باعث صلح در جهان میدانست. هنری فورد به یکی از مشهورترین و متمولترین مردان تاریخ تبدیل شد. او پس از مرگ همهٔ ثروتش را به بنیاد فورد بخشید ولی ترتیبی داد که خانوادهاش برای همیشه کنترل آن را در دست داشته باشند.
در درجه اول عرض کنم خدمتتون که هیچکس هیچوقت نمیتونه لامبورگینی رو یه ماشین آلمانی بدونه! و هیچوقت نمیتونه رولزرویس رو از انگلیس جدا کنه و به آلمان نسبت بده! این فقط یه تقسیم بندی ها و زیرمجموعه گیری های در زمینه اقتصادی هست و هیچ ربطی به کشور سازنده اتومبیل و اندیشه های ساخت اتومبیل نداره. در حقیقت این خودروسازها با اینکه زیر مجموعه خودروساز های دیگه شدن اما هیچوقت سیاستشون توی خودروسازی عوض نشد.نقل قول:
خیلی از ماشینهای آمریکایی هستن که بسیار پیشرفته تر از ماشینهای آلمانی هستن فقط نیاز به کمی مطالعه داره تا به وجودشون پی برده بشه. البته منظور از مطالعه ، مطالعه ی مجله ماشین نیست!
شورلت ولت سرآمد این پیشرفت محسوب میشه. اتومبیلی که آینده خودروسازی جهان رو متحول کرد در کنار تویوتا پریوس. فراموش نکنیم که آینده خودروسازی به ساخت این گونه اتومبیل ها بستگی داره.
مثال دیگه ای میزنم. این لینک رو مطالعه کنید تا ببینید اتومبیلی از شورلت با قیمت کمتر از 120 هزار دلار چطور در زمینه ی قیمت و بازدهی لامبورگینی مورسیه لاگو LP640 و مرسدس بنز SL65 AMG Black edition رو پشت سر گذاشت در سدان های لوکس اسپرت میتونید ببینید که بی ام و M5 F10 با موتور تویین توربو و گیربکس 7 سرعته دوال کلاج فقط در دهم ثانیه تونست از کادیلاک CTS-V پیشی بگیره ، با اینکه کادیلاک از گیربکس 6 سرعته دستی و موتور سوپرشارژ استفاده میکرد و خیلی دیرتر از موتور بی ام و مستهلک میشه ، در این میون نمیشه از اختلاف 30 هزار دلاری این دو چشم پوشی کرد. 30 هزار دلار برای چند دهم ثانیه جلو بودن و البته دردسرهای موتور تویین توربو که با این حال کادیلاک نوی تاپ اسپید از پس M5 F10 بر اومد.