منم به احتمال زیاد هفته دیگه میگیرم اما همچنان دل دل میکنمنقل قول:
اتفاقا فکر کنم بعد امتحانا باز یه مقدار گرون بشهنقل قول:
فکر کنم تا دو سه هفته دیگه امتحانای دبیرستانی ها تموم بشه
Printable View
منم به احتمال زیاد هفته دیگه میگیرم اما همچنان دل دل میکنمنقل قول:
اتفاقا فکر کنم بعد امتحانا باز یه مقدار گرون بشهنقل قول:
فکر کنم تا دو سه هفته دیگه امتحانای دبیرستانی ها تموم بشه
یه چیز مهم اینه که بعد از مذاکرات استانبول قیمت ارز روند نزولی داشت. فردا هم که مذاکرات بغداده. اگه موفقیت آمیز باشه یکی از خوبیهاش اینه که احتمالا بازم تو قیمت ارز تغییر مثبت ایجاد بشه و روند وارداتم تسهیل پیدا کنه، به هرحال این بازار آشفته بود، جو سیاسی هم آشفته ترش کرد. خدا کنه تو روزای آینده خبرای خوبی در بیاد! :5:
انشااله
ولی اگر بخواهیم صبر کنیم تاثیرش رو توی بازار ببینیم به تابستون میرسیم و این موقع هم کلا قطعات یه مقدار گرونتر میشه
به نظرم باید همین موقع خرید و به افت قیمتش نباید فکر کرد چون تقریبا همیشه روند کاهش قیمت هست(حداقل برای خودم همیشه اینطور بوده بعد از هر بار خرید قیمت ها با اختلاف زیادی میامد پایین!)
شما هر چه زودتر یه خریدی بکن تا بعرش قیمتا یه سقوط اساسی بکنه! دعای خیر من و بقیه کاربرا هم پشتته!:31:نقل قول:
اصلا شاید یکی از دلیلای این گرونیا عدم خرید شما باشه ، زودتر دست به جیب شو!:10::46:
عجب!:20:
من که میدونم همین اتفاق میافته اما دیگه نمیتونم صبر کنم
بچه ها نزدیکه سکته رو بزنم ببینید قیمت دلار چند شده
در صورتی که تا دیروز پریروز 100 تومن کمتر از الان بود
http://onlinecurrency.ir/
1770 تومن که چیزی نیست ما پوستمون کلفت شده تا یه بار دیگه با اسکتبار جهانی جنگ نکنیم و 40 سال از دنیا عقب نیافتیم ول کن قضیه نیستیم
جنگ جنگ تا پیروزی
ببینید واقعا ربط خاصی به دلار نداره...
شما حساب کنید...
دلار رو اگه 2000تومن هم حساب کنیم...گمرک رو هم حساب کنیم بازم یه مقدار پول باج ازمون میگیرن...
gtx680قیمتش تقریبا 500دلار است...با احتساب برند ها 25دلار بالا وپایین میاد!
قیمتش تو ایران 1.700.000
نمیدونم چجوری حساب میکنن.
ولی هرجور حساب میکنن دستشون درد نکنه....
فرمول محاسباتیشون که بله خیلی خاصه!
ولی متاسفانه هنوزم جیبشون جا داره به خاطر همین با بازی دلار اینا هم قیمتا رو بازی میدن