[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نمایش E3 بازی بودم که بسیار جالب بودش..ولی با این حال من شخصا دیگه در باب یک بازی شوتر به حدی رسیدم که هر چقدر هایپ و تعریف و تمجید پشت بازی باشه تا موقعی که بازیش نکنم و اون چیزی که بهم نچسبه ، راضیم نمی کنه الان Dishonored هم شامل حال این قضیه میشه اصلا هیچ چیز غیرمنتظره ای توش نمیبینم که منو ترغیب کنه تا برای بازی کردنش شوق پیدا کنم (خیلی هم سعی کردم ولی نشد : دی ) حتی اگر نیمه جان بود : دی
با این حال اگر با نقد های مثبتی روبرو بشه میتونم به طرفش برم چون با توجه به توصیف هایی که تا الان ازش شده اکر درست از اب در بیان میشه یک شوتر نیمه جانی با فضای بایوشاکی همراه با ایده های سرشار جدید بازی رو تجربه کرد..
از این طرف هم بازی در نمایشگاه امسال در بین چندین سایت تونسته جز بهترین ها محسوب بشه که این خودش کار بزرگیه..در ادامه مطلب Gamespot بعد از دلسوزی هایش به Sam Fisher اشاره کرده و مخفی کاری های او در تاریکی و جستجو برای یک مکان مناسب برای از بین بردن دشمن که اخر به این بازی رسیونده و گفته که میشه به صورت یک اول شخص این روند رو در این بازی مشاهده کرد و اشاره کرده که بازی با دادن ابزار ، امکانات و وسیع ترین شرایط محیطی لازم برای کشتن یک فرد که نشان از گستردگی بازی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تیم سازنده همینجوری جستجویی کردم که این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر اومدن...
Level Designers....:Christophe Carrier
Composers...: Daniel Licht • Christopher Ashmore
Art Developers...: Viktor Antonov • Sebastien Mitton