با این توضیحایی که پایین نوشتم اگر کسی کامل بخونه فکر نکنم بیش از این مشکلی پیش بیاد,هر چند که بحث کاملاً تموم شده بود که پرویز بعد از چیزی حدود 1 روز و 8 ساعت اومد و با کامنت شماره 31 دوباره همه چیز رو شروع کرد.
نقل قول:
ما و اعضا اين انجمن فقط چند اسكرين شات از بازي ديديم نميشه گفت بازي شما در چه حديه چون فقط بازي گرافيك نيست آقاي عرب زاده
ممنون از این احترامی که میذاری ولی من اسم تاپیکم رو زدم تست گرافیکی و انتظار ندارم شما بازی ببینید,در همین حد که گفتم پروفسور هاشمی طبا با اون پرونده پربار و درخشان که اسم ایران رو تو زمینه مهندسی کامپیوتر برده بالا قبول کرده با ما همکاری کنه کافیه برای اینکه متوجه بشی چه بازی عظیمی ساخته خواهد شد.
نقل قول:
بحث رضا در متن اول هم بحث دادن سورس در مجموعه مستقل 2 هست كه شما گفتي 1200 خط كد را بدم . و بعدا گفتي كه من فقط ويرايش كردم .
من که متوجه نشدم چی گفتی,هر چند اضافه کردن هم میتونه جزو ویرایش باشه.
نقل قول:
مشكل شما آقاي عرب زاده مهارت شما نيست مشكل شما اينكه مدام از خودتون تعريف مي كنيد و اين خيلي ها رو اذيت مي كنه .
من اگه میام اینجا میگم فلان کار رو کردم به 2 دلیله,یکی اینکه اگر بعداً کسی لازم داشت بیاد ازم بپرسه,ماشالله همتون هم همه چیز بلدین فقط نمیدونم چرا بعضیاتون لنگ 1 تومن پولین که سیستم ارتقا بدین,کسی که بازی سازی بلد باشه انقدر براش کار هست که این چیزا اصلاً دغدغه نباشه براش,اگه کار براتون نیست بدونید چیزی بلد نیستید,نخواستم و این حرفا هم نداریم کیه که از پول راحت و خرید ماشین و خونه در کمتر از 2 سال بدش بیاد.
دومین دلیل هم اینه که اگر جایی از کار ایراد داشت(بحث مربوط به AA زمان خودش حل شد,الان هم بحث شیدرهای بازی جدیدمونه) بیان بگین راهنمایی بشیم.
در ضمن کسی باید این جور مواقع اذیت بشه که حسودی میکنه,چون نمیتونه انجام بده,خدایی پرویز ببین من اینا رو گفتم یا نه,من سیستمم رو اون موقع تازه خریده بودم بهت نگفتم بازیت سنگینه بده من برات Occlusion Culling اش رو انجام میدم و این خود تو بودی که قبول نکردی,یه دفعه شیدر شیشه برای ماشینت خواستی که اونم برای شرکت زده بودم نمیتونستم بدم الکی ناراحت شدی (تو که نمیخواستی کد رو بدم شرکت بفهمه اول کاری اخراجم کنن),همین چند وقت پیش هم که به یکی از بچه ها گفتم اگه بخوای میتونم با تجهیزات عکس برداری که تهیه کردم برات یه کارایی بکنم و به دلایل کاملاً منطقی خودش قبول نکرد.
نقل قول:
از این به بعد وقتی دو تا متغیر رو 0 و 1 کردی نگو سورس انجین رو ویرایش کردم :n06:
چون به کسی که انجین ویرایش میکنه و شیدر مینویسه و ... نمیاد اینجور سوالا رو بکنه
تو هم رحم نکردیا,چقدر آدم باید پست باشه که بعد از این همه مدت بیاد نقل قول کامنت هزار سال پیش منو بزنه,خوبه باز اون مال زمانی بود که تازه کار با یونیتی رو شروع کردم و میخواستم بدونم چقدر از کار با کد ردیف میشه و چقدر با ادیتور,تو که همین الانشم ازت پرسیدم نتونستی یه کلمه درباره ساخت یافته حرف بزنی.
نقل قول:
شما اسم این یدونه شیدر رو گذاشتی بازی indie ?!!
اسم یدونه شیدر رو نذاشتم بازی ایندی,اسم یدونه شیدر رو گذاشتم شیدری که توی بازی ایندیمون استفاده شده,پس تیم ما یه تیم ایندیه و بازیمون هم ایندیه,پس نمیشه با یه بازی AAA مقایسش کرد,در عوض با بهترین بازی ایندی سه بعدی مقایسه کن.
نقل قول:
شما اگه بخوای به کارت افتخار کنی (!!) باید شیدرتو با تکنیکای روز مقایسش کنی نه با هر چیزی دوس داشتی
کرایسیس که همیشه از روز فراتره و خیلی کمپانی های دیگه هم نمیتونن بهش برسن,همین که اولین بازی تو دنیا که SSAO استفاده کرده Crysis 1 بوده کافیه تا متوجه بشی کرایتک کجاست و بقیه کجان.
من شیدر پوستی که نوشتم رو با بازی Uncharted 3 مقایسه کردم که برنده جایزه بهترین گرافیک سال 2011 شده,به خاطر اینکه تکنیک های رندرمون دقیقاً یکیه و اینکه من بهش قابلیت های DX11 اضافه کردم که یعنی از اونم بهتر شده شیدرم,فکر کنم بشه در حد شیدرهای 2013 قبولش کرد.
در ضمن تو اگه خیلی اینکاره ای که میتونی مثال بهتر از شیدر من بذاری(کلی مثال خفن تر از کرایسیس هم بود),میتونستی یه ذره مرد باشی و به جای اینکه موقع کل کل رو کنی همون موقع بیای تو تاپیک بازیم مثل بچه آدم بگی این عکس از کرایسیس و این هم مواردی که توش بد عمل کردی تا من درستشون کنم,نه اینکه همینجوری وایسی کل کل که شد یا بازی عرضه شد بیای بگی شیدرت خیلی بده(اونجور که در موردش صحبت کردی این برداشت رو میشه کرد),هر چند فکر نمیکنم خیلی هم بد باشه.
پس رفتار تو ایراد داره نه من.
نقل قول:
در ضمن خوشهالم که الان فرق بازی Indie و AAA رو فهمیدی ! تا دیروز که کارای بقیه در حده بازیهای AAA توسط شما نقد میشد :n07:
همین الان هم من تمام سعیم رو میکنم ایرادات بازی های بقیه رو در بیارم و بهشون بگم تا بتونن بازی های بهتری بسازن ولی این رو بدون که اگر میخواستم در حد AAA نقد کنم 10 برابر سنگین تر از اینی میشد که الان هست(فقط یه بار یکی میگفت بازیش گرافیک بالائه بهش گفتم به Batman میگن گرافیک بالا),من با بازی های Indie خارجی مقایسه میکنم برای اینکه دوست دارم بازی های بچه ها به استانداردهای اونا برسه و سربلند بشیم تو دنیا.
در ضمن این رو داشته باش آقای عشق کل کل :
بازی روز چیه,این بازی مال فرداست :n02: قراره بعداً بیاد,مگه شیدرش چی داره که مال من نداره؟؟؟ تازه این تو Unreal engine 3 ساخته شده,این فقط چون رو سرش مو داره و دور و برش پر هست و چشم و دهنش هم بازه شاید بنظر بیاد بهتره وگرنه شیدرش قول میدم هیچی بیشتر از مال من نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه یکی از شیدرهای بازیم با کرایسیس 3:
جدا از فرقی که تو تکسچر کثیفی روی تصویر هست فکر نمیکنم فرق دیگه ای بشه دید,در ضمن من دوربین رو دقیقاً گرفتم رو به نور همه جای تصویر کثیفی ها دیده میشن توی کرایسیس 3 هم همینه فقط توی عکس بالا یکم زاویه داره کثیفی کمتری دیده شده.
به محیط و این چیزا هم کاری نداریم چون بحث راجع به شیدره نه محیط.
ببین الان بحث من این نیست که میتونیم کرایسیس 3 بسازیم,به هیچ وجه خود بازی های ایرانی به دلیل کمبود بودجه نمیتونن به Farcry 1 هم برسن ولی مسئله اینه که الان بیشترین ایراد از بازی های ایرانی گرافیکشونه که ما تمام سعیمون رو داریم میکنیم تو این زمینه بتونیم حرفی برای گفتن داشته باشیم,من کار اصلیم گرافیک بازیه که حداقل دارم یه کارایی میکنم تو این زمینه,شماها که میگین کارتون گرافیک نیست برین گیم پلی در حد اونا بزنین.
هر چقدر من و تیمم تو زمینه گرافیک از بازی های روز عقبه شماها هم تو زمینه گیم پلی و هوش مصنوعی و این چیزا برین عقب و یه بازی درست کنین.همین الان در حد بعضی از مکانیزم های Prince of Persia Sands of time که سال 2003 ساخته شده رو نمیشه تو بهترین بازی های ایرانی هم سبکش دید....
اگر کسی فکر میکنه تست های گرافیکی بازی ما در حد و اندازه بازی های خارجی نیستن بیاد تو تاپیکش با دلیل قانع کننده بهمون بگه,خوشحال میشیم با برطرف کردن ایرادات کارمون بازی بهتری بسازیم,اصلاً هم ناراحت نخواهیم شد و دقیقاً به همین منظور تاپیک رو زدیم.
لینک صفحه اول تاپیک بازیمون:
فقط خواهشاً در مورد گرافیک صحبت کنین و تاپیک بازیمونو با مسائل بی ربط مثل طراحی محیط و انتخاب تکسچر و این چیزا که تاپیکش فرق خواهد داشت داغون نکنید.