ماتزاری: حق ناپولی شکست نبود
ورزش۳: سرمربی ناپولی تیمش را شایسته پیروزی بر لاتزیو عنوان کرد. به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، ناپولی در دیدار حساس خود در هفته سی و یکم سری آ ایتالیا در زمین لاتزیو با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شد. والتر ماتزاری در این مورد گفت: به نظر من تیمم بازی خوبی انجام داد. ما لاتزیو را در تمام مدت ۴۵ دقیقه نخست زیر فشار قرار داده بودیم و اجازه ندادیم از نیمه خود جلوتر بیاید. تنها ایرادی که به ما وارد است این بود که نتوانستیم گل بزنیم. زمانی هم که بازی با تساوی یک بر یک دنبال میشد، بازهم تیم ما برتری محسوسی به حریف داشت ولی داور خطای پنالتی بر روی گوران پندف را نادیده گرفت. این درست زمانی بود که بازی تغییر کرد. پندف به سمت دروازه میرفت و مدافع حریف بدون توجه به توپ، روی او خطا کرد ولی داور آنرا نادیده گرفت. وی در ادامه گفت: پس از شروع نیمه دوم میخواستیم بازی را به سود خودمان تغییر دهیم که گل استفانو مائوری همه چیز را خراب کرد. هیچ گاه به جدول نگاه نکرده و از این پس نیز نگاه نمیکنم. ما در بازی هفته گذشته برابر یوونتوس خوب نبودیم ولی شکست در این بازی را نمیتوانم بپذیرم. این بازی نه برای مهاجمان ما خوب بود نه برای داوران.
ماتزاري: به خاطر اشتباهاتم در مقابل رم امتياز از دست دادیم!
ورزش۳: سرمربي ناپولي معتقد است تيمش به خاطر اشتباهاتي که مرتکب شده در ديدار مقابل رم امتياز از دست داده است. به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، ناپولي در ديداري خارج از خانه توانست رم را در المپيکو متوقف کند. والتر ماتزاري در مورد اين ديدار گفت: در نيمه نخست شانسهاي خوبي روي دروازه حريف داشتيم. اين در حالي است که نيمه دوم بسيار بد بوديم و به خاطر اشتباههايي که داشتيم به شکل بدي تنبيه شديم. فرصتهاي زيادي را از دست داديم که بايد پيامدهاي بد آن را پذيرا باشيم. اين نخستين بار در اين فصل نيست که چنين اشتباهاتي را مرتکب ميشويم. امتيازات زيادي را بدين شکل از دست دادهايم که اگر ميتوانستيم آنها را بدست آوريم، جايگاه بهتري در ليگ داشتيم. وي در مورد بازيکنان تيمش نيز گفت: به نظر من ادينسون کاواني بسيار خسته بود، به همين دليل به جاي او ايزکوئل لاوتزي را به زمين فرستادم. او ميتواند در ضد حملهها عملکرد بهتري از خود نشان دهد. متاسفانه او نيز نتوانسته به شکل کامل سلامت خود را بازيابد. همين موضوع ما را از داشتن مهاجمان آماده محروم کرده است. ما به دنبال اين هستيم که در 3 ديدار باقي مانده تمامي امتيازات ممکن را بدست آوريم. نبايد به نتيجه ساير ديدارها توجهي داشته باشيم. ميخواهيم برابر تيمهاي نووارا و لچه پيروز شويم تا به جايگاهي که شايسته ناپولي در پايان فصل است، برسيم.
تمايل موراتي به جذب "اسکيل لاوتزي"
ورزش۳: ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر، اعلام کرد علاقه مند تا اسکيل لاوتزي، مهاجم ناپولي را به خدمت بگيرد و البته اين کار را تنها در صورتي انجام مي دهد که باشگاه ناپولي قيمت مناسبي براي اين بازيکن در نظر بگيرد. مدت هاست که شايعه انتقال اين بازيکن آرژانتيني به سن سيرو منتشر شده و روز گذشته اعلام شد که باشگاه اينتر آماده است تا براي خريد لاوتزي، 15 ميليون يورو به همراهي سه بازيکنش را به باشگاه ناپولي بدهد. موراتي در گفتگو با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: من هم سال گذشته شايعه علاقه مندي اينتر به خريد لاوتزي را در روزنامه ها خواندم اما ناپولي مي خواهد او را حفظ کند؛ آنها قيمت زيادي براي او در نظر گرفته اند. اگر قيمت او منطقي باشد، عالي خواهد بود؛ در غير اين صورت، بازيکنان بزرگ ديگري نيز در دنيا وجود دارند. او همچنين در مورد استراماچوني با در چند هفته اخير نتايج خوبي با اينتر گرفت و اين تيم را در آستانه رسيدن به چمپيونزليگ قرارداد، گفت: او از شخصيت لازم برخوردار است و به نظر من فرد قوي و باهوشي است. او نتايج خوبي در اين مقطع حساس از فصل گرفته و اين مسئله براي تمديد قرارداد او مهم خواهد بود. به نظر من ادامه کار با او مي تواند تصميم درستي باشد.