آپدیت ICS تاییدیه رو گرفته.به زودی میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت ICS تاییدیه رو گرفته.به زودی میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که این گوشی را دارند با حافظه داخلی فقط 4 گیگ مشکل ندارند؟ یعنی چون حافظه خارجی نداره کمبود حافظه پیش نمیاد؟
در ضمن میشه با حذف برخی از برنامه های بلا استفاده حافظه داخلی را افزایش داد؟ تا چند گیگ؟
دوست من ...نقل قول:
اگر شما میخوای بازیهای گیم لافت رو بازی کنی خب کم میاد ...
من بازیهای معمولی تا 40 50 مگ رو روش ریختم حدود 60 تا + 2 گیگ هم موزیک ...
هنوز 1.2 گیگش خالیه !!
تازه حافظه داخلی خود گوشی یعنی حافظه تلفن رو هم هنوز دست نزدم که اونم 1.5 گیگ خالیه!!
خلاصه اینکه به شما ربط داره !!
برنامه ها رو هم حذف کنی که کلا سفید بشه هم 4 گیگ بیشتر جا نداره !!
نه کمبود به وجود نمیاد .نقل قول:
+ برنامه بلااستفاده ای که از قبل رو گوشی باشه ، مثلا چی هست ؟؟
ته تهش همون خودشه :دی
سلام
افرادی که خریدن،گوشیشون بدون گارانتی هست؟در کل گارانتی چه مزیتی داره(در طولانی مدت)؟ممنون
-------------
در ضمن،این گوشی در کدوم کشور تولید میشه؟چین؟اگه چین هست کیفیتش خوبه؟
-------------
یه چیز دیگه،این گوشی auto rotate داره؟مثلا شبیه 5800.در کجاها کار میکنه؟
سلام
من اگر خدا بخواد و اتفاق خاصی نیفته قراره این گوشی رو بخرم. حالا دوستانی که اینجا این گوشی رو خریدن یا مدت قابل توجهی باهاش کار کردن میشه یکم از مزایا و بیشتر معایبش بگن. اصلی ترینش که فک کنم همون فضای کم حافظه داخلیش هست . ایرادای دیگه ای هم داره که خیلی تو ذوق بزنه ؟
ضمناً کسی از قابلیت USB On-the-go support گوشی استفاده کرده نیاز به برنامه خاصی داره یا مستقیماً در دسترسه؟ کاربردیه یعنی میشه مشکل کمبود حافظشو باهاش جبران کرد؟
سپاس
lمن برای دوستی بدون گارانتی خریدم از دیجی کالا 425 تومننقل قول:
کلیه گوشیهای سونی و سونی اریکسون اصلشون چین هست !!
auto rotate منظورت چرخش صفحه هست ؟؟ اگه اره همه جا بجز منو و صفحه اصلی گوشی کار میده !!
معایبش اینه که انتظار یه دو هسته ای فوق العاده رو نداشته باشید ...لگ داره و کند هست !نقل قول:
برای یو اس بی هم فقط کافیه یه فایل منیجر نصب کینید ...همین !!
بله خیلی کاربردیه ولی نمیشه توی خیابان باش راه رفت !!
به هر حال یه چیز ده سانتی از گوشی بیرون زده :|
عزیزان اسپیکر این گوشی تو بعضی از آهنگها وقتی صداشو زیاد میکنی وزوز یا خرخر نمیکنه ؟ حتی بعضی از زنگهای گوشی
چون مال من میکته
دوستانی که این گوشی رو دارند با gps به مسکل نخوردند ؟ گوشی من نمی تونه روی ماهواره های زیادی لاک کنه ! و جا رو پیدا نمیکنه !
اسپیکر این گوشی تعریف انچنانی نداره سر بعضی از شعرا یا اهنگا برای خواهرم که این گوشی داره این اتفاق میفته بیشتر زمانی که xloud فعال میکنه چنین اتفاقی میفته تو حالت عادی مشکل انچنانی نداره:41:یک مشکل دیگه این گوشی اینه موقع تماس گرفتن خود به خود قطع میشه تو خود سایت رسمی سونی کاربرا این مشکل داشتن امروز زنگ زدم به فروشنده ببرم گوشی نشون بدم اگه حل نشد بفرسته برای گارانتی:45:نقل قول: