-
سلام.
متاسفانه سایه سنگین دلار و دلالهای گرامی! بشدت روی بازار قطعات افتاده. در این عرصه هم افرادی هستند که با قیمت واقعیتر
قطعات رو به مشتری میدن. خود من دیروز رفتم بودم رم بخرم. از 21.000تومن بود تا31.000تومن(DDR3.1333).کمی گشتن توی بازار
میتونه بشدت شما رو صاحب نظر کنه که از کجا خرید کنید! و اما پیشنهاد من:
اگر واقعا نیاز دارین، صبر کردن جایز نیست. بهترین کار صبر در انتخاب و عجله نکردن در انتخاب مغازه برای خرید هست تا بشه بابهترین
قیمت خرید رو انجام داد.
-
سلام من امروز از یکی از دوستان که توی این کار هستن پرسیدم گفت مشکل کمبود قطعه به هر طریقی که شده باید رفع بشه چون ایران بازار مصرفی مناسبی هست و باید قطعه تامیین بشه و هم اینکه دولت هم مجبور میشه پول تزریق کنه
با پیش بینی ایشون میشه گفت اگر صبر کنیم بهتره
-
باشه ماه یکماه دیگه صبر میکنیم...
-
وارد کننده های گنده کشور جنساشونو با ارز دولتی وارد میکنن و تو بازار با این قیمتای نجومی میفروشن
عزیز مطمئن باش تا سال دیگه وضع همینه
پیش بینی من نیمه ابان سال دیگس
تو خرداد و تیر آینده قیمتا به شدت میره بالا چون تحریم اصلی از تیر شروع میشه:41:
-
به هیچ عنوان نمیشه رو این بازار حساب کرد که ارزون میشه یا نه.الان وضع بصورتیه که واردات مشکل شده و وضع دلار هم که وخیمه ولی یک چیزی که هست اینقدر قطعه وارد شده که بازار پر جنسه و چون بازار بایدگردش مالی داشته باشه و چک های مغازه دارها باید پاس بشه بالاخره یه جا این ماشین افزایش قیمتهاشون که تخته گاز داره میره باید توقف کنه چون بهر حال بازار باید مشتری داشته باشه.