ماه ها از نوشتن اولین پست این تاپیک می گذره و من الان وارد ششمین ماه خدمتم شدم. از اونجاییکه مهمترین قسمت یک بحث نتیجه گیری اون هست می خوام نتیجه تصمیم خودم رو با شما دوستانی که زحمت کشیدید و به این تاپیک جواب دادید در میون بگذارم.
خوب من رفتم خدمت. دوران آموزشی به سرعت گذشت. ماه های بعد از اون هم حتی سریعتر در حال سپری شدن هستند. چیزی که مسلمه اینه که خدمت واقعا آدم رو تغییر میده. همین الان که تازه یک سوم از خدمت می گذره می تونم بگم که کم کم دارم قید ارشد رو میزنم. یعنی ببین چی بشه که من دوباره برم سراغ درس و دانشگاه. خدمت خیلی از نقاط ضعف آدم رو رو می کنه. خیلی واقعیت های جامعه رو نشون آدم میده و ...
البته و خوشبختانه من از تصمیمی که گرفتم راضیم. فکر می کنم کار درست رو کردم. الان تو بازار کار لیسانس و فوق لیسانس فرق آنچنانی ندارند ولی داشتن پایان خدمت با نداشتنش خیلی فرق داره. البته از هر دوی اینها مهمتر داشتن پارتیه که اگه همه چی داشته باشی و پارتی نداشته باشی کلاهت پس معرکه است.راستی تو این مدت دو تا از همکارای خانوم تو شرکتای خوب استخدام شدن، چون دخترند و نباید سربازی برن. خوش بحال دخترا که سربازی ندارند.
نمی دونم بازم باید به این تاپیک ادامه بدیم یا نه. به هر حال هر کی هر نظری داره بگه